Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti szerettek ebben a kategóriában más felnőtt emberekkel vitatkozni?
Nem vitázom gyakran szerintem, inkább akkor, ha valami tök új téma van, de a legtöbb itteni vita tök ugyanaz, ami már évekkel ezelőtt is ment, ezekbe ritkán szállok be, a motiváció meg általában annyi, hogy épp nincs jobb dolgom és nincs más érdekes kérdés.
De egyébként mindenki szereti szerintem kifejteni a véleményét adott témákban, különben nem járkálnánk ide.
"Vagy ha nem maga a vitatkozás élvezete, akkor mi nektek a motivációtok ilyenkor?"
Hogy nem akarok olyan világban élni, ahol a nemi erőszak a norma. Például.
Nem sikerült még vitába bonyolódnom ebben a kategóriában (sem.)
Egyszerűen nem tudnak felhúzni az emberek így ismeretlenül, aki pedig tényleg arra hajt és folyamatosan kötekszik, azt inkább csak sajnálni tudom.
#2 Még a nemi erőszak lenne a norma? 😮 Én azt hittem ezt már meghaladtuk itt az országban. Vagy te hol látsz ilyet egész pontosan? Nem vitatkozni akarok, csak kíváncsivá tettél.
#3 Hát akkor jó neked 😄 Ritka nyugodt és türelmes ember lehetsz. Ám a kötekedőket én se bírom, akik nem tudják elengedni, és csak azért is igazuk kell legyen.
#6 Igen, ez lenne a lényeg. Szidalmazás mentesen és okosan.
Vitákban Win Win szituációk felé kell evezni.
Másikat nem legyőzni szeretném hanem megérteni és tanulni tőle vagy közös megegyezésre jutni vele, anélkül hogy tüskék maradjanak.
36F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!