Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Betegesen belezugtam egy pár évvel idősebb lanyba,akivel a jövő hetem együtt kell dolgoznom, mert atraktak abba a muszakba. Nem láttam eddig rajta,hogy érdekelném, hogy tudnék beszelgetest kezdemenyezni vele?
Beszélgetést lazán, általános dolgokról... "amúgy mióta dolgozol itt?", vagy valamit a munkáról... látod majd, hogy akar e beszélni. Ha nem, hagyd. Amúgy ha ilyenek miatt elzavar, akkor ne magadat hibáztasd. De azért érezni kell, ha valakinek nincs kedve beszélni.
És ne erőltesd magadba, hogy te belezúgtál.. nem tudsz róla semmit.
"Most így, hogy tudom hogy át kell mennem hozzájuk, így már egy ideje étvágyam sincsen, hasmenésem van, gorcsolok ezerrel."
Megvan a megoldás!
Táppénz!!! Mindent megold, ha elég hosszú időre kiírnak, mire visszaérsz, már lehet ott sem lesz, vagy visszaraknak az eredeti műszakodba
Az nem jó semmire hogy csak beszélgetsz
Konkrétan ismerkedni próbálj vele!
Minnél esélytelenebb vagy annál durvábban próbalkozz, hiszen akkor ugyis mindegy, de a durva (és hatásos) visszautasítást könnyebben megkapod.
Az a cél hogy elhajtson, adj rá okot különben csak sóvárogni fogsz
Azert ez a rossz légkör nem lenne jó, plusz a törékeny lelkemet jobban megviselné :D
Így is kerulom, nem szólok hozzá, mert nincs sok ertelme
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!