Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető h fél anyámtól és azért nem akar semmi mást?
Szóval van egy pasi akivel már 2 éve összejárunk kisebb nagyobb megszakításokkal. Tudja h én anyámmal jóba vagyok,és h ő tud rólunk már az elejétől fogva. Úgy jöttünk össze h nekem még megvolt a barátom,anyám sokszor falazott nekem. Anyám szerint nem kéne vele találkozgatnom,mert csak megfog bántani- Ő már a legelejétől fogva ezt mondja.
A srác meg néha mondja h anyám nem bírja őt. Én már többször mondtam neki h anyám elfogadná azt akivel vagyok,nem szólna bele a döntésembe ha nekem az jó.
Pl a multkor mondtam h jöjjön el hozzám és nálunk nézünk vmi filmet. Erre mondja h anyám biztos kivágná őt az ajtón. Hiába mondtam neki h nem szólna semmit,meg különben is nem hozzá hanem hozzám jönne,nem tudtam meg győzni.
Tart anyámtól,pedig soha nem is beszéltek egymással.
Így elég rossz,mert a kapcsolat csak szex és más semmi,pedig én többet szeretnék.
neki sincs senkije,meg mindig ő mondja h aludjak ott meg h szóljak elötte anyámnak h hol vagyok ne aggódjon. Meg van h du találkozunk és este 8kor mér nem akar hazaengedni,nehogy vmi bajom legyen. Pedig aztán 2 perc a buszmegálló és pont házunk elött áll meg. Szóval nem értem.
Néha oylan mintha már járnánk,csak épp ő sose jön el hozzám
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!