Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy srác különlegesnek tart, de nem tudja megmagyarázni. Ez mit jelenthet vajon? Ő 17 éves.
Figyelt kérdés
2011. júl. 12. 17:11
3/9 anonim válasza:
Miért, te pontosan tudod definiálni, hogy egy srác miért érdekesebb számodra, mint a másik 312?
4/9 A kérdező kommentje:
én igen
2011. júl. 12. 17:14
6/9 anonim válasza:
Esetleg bókolni akart neked, de nem számított arra hogy rákérdezel :)
7/9 anonim válasza:
Nekem is pont ezt mondta egy férfi, hogy van bennem valami, amire buknak a férfiak, de nem tudja, hogy mi az.
Egyébként meg ha én különlegesnek tartok valakit, azt nem tudom pontosan megmondani, hogy miért. Valami megfog benne, de tényleg nem mindig tudom, mi.
8/9 anonim válasza:
Én azt mondtam volna Neked:
Magyarázni nem tudom, így érzem és ez olyan jó!
9/9 anonim válasza:
1. variáció:csak valami kedveset akart mondani de nem gondolta komolyan és ezért nem is tudott válaszolni a "miért?" kérdésre
2. ő maga sem tudja megmagyarázni mit gonol benned különlegesnek,van olyan hogy egy ember a másikat természetszerűleg vonzza de nem tudja megmondani melyik tulajdonsága és miért..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!