Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kamaszok! Hány évesen volt először barátotok/barátnőtök?
Figyelt kérdés
Nekem még nem volt, és nagyon gáznak érzem, ezért érdekel.
14/L
2011. szept. 14. 16:20
1/22 anonim válasza:
még nem volt
19/F
na szted ki a gázabb?
2/22 anonim válasza:
14/L nekem sem volt még nagyon..
3/22 anonim válasza:
14vok és 14évesek volt eloszor.14/L
5/22 anonim válasza:
11-12 évesen, az nem tartott túl sokáig, aztán 13 évesen, na az 6 évig tartott. 24L
6/22 anonim válasza:
12-13 éwes lehettem aszthiszem:)
Most 14 éwes wagyok,és 5hónapja wagyok együtt a barátommal:))) 14/L
7/22 anonim válasza:
16 évesen, fél évig tartott, de nem volt túlságosan komoly. Majd 17-18 évesen is volt 3 hónapos kapcsolatom. Most 19/F vagyok, jelenleg nincs senki.
9/22 anonim válasza:
Szia!
15 évesen.
Amúgy nyugi nem ciki, hogy még nem volt barátod. Majd eljön az ideje. Tudni fogod, hogy ki az a fiú akivel érdemes komolyabb kapcsolatot kialakítanod. :)
19L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!