Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! , akik sportolnak valamit elvárjátok, hogy a barátnőtök is sportoljon és ne legyen lusta?
Ha önmagával szemben nincs ilyen elvárása, én nem fogom erőltetni.
26/F
Én nem sportolok rendszeresen, és nem várom a csajomtól, hogy sportoljon, sem azt, hogy jó tanuló legyen, DE csináljon valamit! és ne legyen lusta felkelni a gép elől.. lehessen vele programokat csinálni(volt olyan bnőm, aki "lusta volt" ahhoz, hogy elmenjünk kirándulni, meg szendvicset csinálni magának..(inkább éhezett) stb.)
Szerintem a sportos srácoknak az jön be ha egy csaj foglalkozik az alakjával, de nemhiszem hogy elvárná hogy rendszeresen sportoljon.
nem fontos sportolnia, de azért ne legyenek hurkái.
Ha én képes vagyok magamra odafigyelni, és képes vagyok tenni azért hogy ne hízzak el, ne legyenek lógó csöcseim meg sörhasam, akkor a lány se legyen egy elhízott valaki.
De nagyon sok lányt ismerek, pl.: barátnőmet is! aki egyáltalán nem sportol de csinos, formás testalkata van , feszes has, és a combok látszanak nem a zsír.
nem feltétlenül várom el, de ne legyen lusta! Ha aktívan sportol, az plusz pont és +1 téma, amiről beszélni lehet. Volt olyan bnőm, hogy egyfolytában beteg volt, mert nem sportolt és kezdett elhízni, nem volt képes kimozdulni a gép elől, még velem sem!
U. I.: én aktívan kerékpározok egy kontinentális junior csapatban, ezért tudom, hogy a sport mire képes!
14/F
Azt elvárom, hogy ne legyen lusta és adjon magára.
Nem várom el a sportot, de szeressen mozogni. Az gáz, ha már sétálni sem lehet vele.
35/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!