Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan találok alkalmi szexpartnert?
Nemrég szakítottam a barátnőmmel és szükségem lenne a testi dolgokra addig amíg meg nem ismerek valakit, akivel hosszabb távra is tervezhetek. Könnyűnek tűnik, de nehéz ilyet találni, szórakozóhelyeken is.
Esetleg az interneten? Vagy itt? Van olyan vállalkozó kedvű lány aki benne lenne egy ilyen kalandban? Teljesen átlagos srác vagyok. 22f
Hát ha érdekel egy 24 éves hapsi akkor írj nekem
(Nem vagyok meleg de néha szexelek fiúkkal is)
Utolsó:
Hát valóban nem vagy meleg, csupán biszexuális... :P
szexrandi.hu
Kíváncsiságból már jártam itt, de találkozóra persze nem került sor, mert barátom van. Csak nézelődtem, meg dumálgattam.. Viszont pozitívak a tapasztalataim, tetszett.. :D Egy próbát megér szerintem ;)
18/L
Hát, arra nem tudok jobbat, mint az óvszer... Tudom, hogy úgy ne az igazi, de inkább mint hogy tényleg összeszedj valami nyavalyát....
Utolsó voltam :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!