Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Lány vagyok 13 éves és 175 centi. Az osztályban mindenki kisebb nálam (legalább 5-7 centivel) és nagyon sokan cikiznek a magasságom miatt.
ilyen adottságokkal modell is lehetsz.
örülj neki, hogy szép magas vagy, hosszú a lábad.
a magas nők a legszebbek. a legtöbb nő irigy a magas nőkre, hidd el :D én is :DDD
nekem bejönnél ha 2 évvel idősebb lennél xd
Amúgy az a baj hogy leszel még magasabb is :D
F 183cm
ugyanez volt velem is a suliban, egész érettségiig piszkáltak, hogy mekkora létra vagyok. nem nagyon tudsz mit csinálni, engedd el a füled mellett, irigyek mert belőled szép magas nő lesz, ők meg kis porbafingók maradnak egész életükre. :D
27/N, 190 centi
Szerintem sem kell velük foglalkozni, ha emellett karcsú is vagy, egyszerűen féltékenyek, legyél nyugodtan büszke a magasságodra. Én ,,meg se nézek,, a Te magasságodnál alacsonyabb csajokat. ;)
14 f/183 cm
Úúú, helló, előttem író srác :D :3
Nem vagy egyedül, én 177 cm vagyok, egyszerűen utálom(viszont te is simán elmehetsz modellnek, már csak a vékonyság kell), mindig arra gondolok, hogy van egy lány osztálytársam, ő nem olyan magas, de az anyukája 190 cm. Azt mondta, őt soha életében nem zavarta a magassága, sz*rt a többiekre, imádta, hogy különleges. :)
Esetleg mondhatod nekik, hogy ők pedig s*ggdugaszok :D általában segít :)
Remélem tudtam segíteni!
14/L (177cm) :))
Annyit tudok, mondani, hogy mindig büszkén húzd ki magad! Nem az a gáz, ha valaki magas, hanem ha közben görnyedt is.
Anya is körülbelül ennyi volt 7.-es korában és azóta nem nőtt, szóval fel a fejjel. Mindenkit cikiznek ebben a korban, ne érdekeljen. Mást nem tudok tanácsolni. Azt viszont tudom, hogy ha előre elterveztem egy visszavágást, sose sült ki jól.
(190cm magas voltam nyolcadikban, igaz most is kb annyi vagyok. 19F )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!