Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire véljem a lány viselkedését? És hogyan tovább?
A minap írtam ki ezt a kérdést két csajról:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__egyeb-kerdesek_..
Azóta volt egy s más, amin nem tudok eligazodni. Együtt dolgozgattunk az egyik leányzóval, amikor bejött az egyik idősebb kolléganő, és nagy mosollyal megjegyezte, hogy a fiatalok nem tétlenkednek (ugyanis ő is tudja, hogy most nekem kell foglalkoznom a lánnyal). Mondtam, hogy egymásra cuppantunk, mire a csajszi kicsit mintha elpirult volna. Aztán megjegyezte nekem, hogy "látod, megbolondítalak", mire azt válaszoltam, hogy "ilyen hatással vagy rám".
Később véletlenül belerúgott a lábamba, mire megszólalt, hogy "bocs", és elmosolyodott, aztán azt mondta, hogy "ismerkedünk". Mondtam neki poénból, hogy "oké, igyunk meg valamit, mit iszol?", ő meg azt válaszolta, hogy "mindent". Ma közöltem vele, hogy nemsokára lesz közös elintéznivalónk a városban, erre ő bejelentette, hogy "akkor fagyizunk", de olyan komolyan mondta, hogy sokáig azon agyaltam, viccel-e vagy nem. (Ja és párszor átkaroltam a vállát, de nem reagált negatívan.) Most csak én akarok mindenáron belemagyarázni valamit ebbe, és csak poénkodik, vagy ez tényleg szándékosan "kétértelmű" viselkedés és célozgatás a részéről? A múltkor olyan válaszokat kaptam, hogy a csajok szexet akarnak tőlem, csak ezt így nem nagyon tudom elhinni. Megköszönném, ha valaki tudna valami értelmeset írni ezzel kapcsolatban, mert nem vagyok tapasztalt, és fogalmam sincs, hogy mi zajlik körülöttem, gubancot nem akarok, de nem tudom, mit tegyek. Az tény, hogy egy ideig szüksége lesz a segítségemre, és amúgy sem vagyunk rosszban, csak számomra kicsit zavaros ez az egész.
Most ennél egyértelműbben ,mit mondjon?
DUGUNK?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!