Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti számotokra mikor párt kerestek fontos hogy a másik félnek milyen a vércsoportja?
Számomra teljesen lényegtelen, mivel még a sajátomat se tudom.
Vannak ettől jóval lényegesebb dolgok is, pl. belső tulajdonságok.
remélem kinövöd:DDD
én inkább azt keresem(tem)
hogy
emberileg,testileg,lelkileg passzoljunk egymáshoz
Persze, csak az A+-at szeretem, a többinek mind olyan fanyar az íze, mikor kiszívom... xD
De most komolyan, mi értelme van ennek? Egyedül a gyerekvállalásnál van olyan vércsoport, ami asszem problémát okozhat a szülésnél, ha a gyerek megörökli az apától és az anya teste ellenanyagokat termel ellene, de amennyire tudom, ez is megelőzhető már, ha odafigyelnek rá. Persze a te dolgod, hogy mire figyelsz párkeresésnél, a világért sem szólnék bele, de azért érdekes ilyen igényekkel találkozni. xD
még soha senkitől nem kérdeztem meg milyen vércsoportja van, a sajátomat se tudom (azt igazából senki se, elfelejtették megnézni régen)
szerintem teljesen lényegtelen kinek milyen, nem ez alapján keresek
ennél sokkal fontosabb dolgok vannak
de a te dolgod, az embernek lehetnek fura igényei :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!