Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik, szerintetek a nős férfiak hány százaléka gondol sex közben egy valós vagy elképzelt sexisebb nőre mint az asszony? Mondjuk pl ha magatokba mélyedtek, ti?
Aki naponta avagy hetente többször folytat házas életet, megvan köztük a tűz és a szenvedély - na ott elég kevés.
Ahol ez már nincs meg csak letudják a havi/negyedéves "kötelező szexet" ott meg elég sok.
Mondjuk részvétem aki gyávaságból, megszokásból beleragad egy rossz kapcsolatba avagy meg sem próbálja rendbe hozni újraéleszteni a tüzet - meg is érdemli, ne panaszkodjon ha ilyen hülye.
5-ös magadat minősíted a hozzászólásoddal.
Okostóni. Közben meg lehet nálad figyel be a negyedéves sex. Jön itt, és ossza az észt. Szánalmas.
7
Mondhassuk úgy is csak hasogassa a fülünket.
én a saját páromat szoktam elképzelni mindenféle helyzetben
(nem mintha időnként nem fantáziálnék más nőkről, de azt olyankor szoktam, amikor egyedül vagyok)
ezért is szeretem, amikor nem csak "az ágyra" korlátozódik a szexiség - beugranak képek, helyzetek a nap minden közös percéből
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!