Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Ha félredugtok valaki mással, akkor utána nyugodt lelkiismerettel képesek vagytok lefeküdni este a párotokkal?
Figyelt kérdés
2022. júl. 3. 11:47
1/15 anonim válasza:
Ezen már is én is gondolkoztam, de persze nem csak a lányokra kihegyezve hanem általánosságban. Tini koromban sok fiú barátom volt aki kivétel nélkül csalták a barátnőjüket. Ezt látva sokszor megfogalmazódott bennem is a kérdés, hogy utána hogy tudnak nyugodt szívvel a barátnőjükkel is lefeküdni.
2/15 anonim válasza:
Mivel engem is és az összes barátnőmet/nőismerősömet is megcsalták már, így igen, a nyugodtnál is nyugodtabban.
3/15 anonim válasza:
Ha a párommal lenne szex, akkor nem keresnék mást.Jelenleg a kérdésben szereplő dilemma fel se merült.
4/15 anonim válasza:
Azért van szeretőm, mert itthon nincs szex évek óta. Ha lenne szex és minden rendben lenne, akkor szeretőm se lenne 🤷♀️
5/15 anonim válasza:
Amikor volt szeretem pár éve , akkor igen, abszolút nyugodtan feküdtem le mellé aludni.
Ha bántott volna a dolog eleve meg se csalom
6/15 anonim válasza:
Fiatalon meg lattam 1-2 olyan embert, akinek van lelkiismerete. Most mar evek ota egyet sem.
7/15 anonim válasza:
Elég szomorú, hogy egy kis légyottért kukába dobjátok az egész kapcsolatot, ahelyett hogy megoldást találnátok a problémára. Minek vagytok együtt valakivel, ha szanaszét csaljátok?
8/15 anonim válasza:
Az embereknek általában ez teljesen belefér, hiszen nincs lelkiismeretük. Sőt még talán feljebb is helyezik magukat hogy milyen faszák hogy nekik még szeretőjük is van.
9/15 anonim válasza:
8. Sajnos pontos a megfogalmazás! 👍
10/15 anonim válasza:
Azért nem semmi olyan felpontozott válaszokat látni, ahol az illető szemrebbenés nélkül, büszkeséggel töltve leírja, mindenféle nevetséges "mentséggel" takarózva, hogy neki teljesen rendben van az, hogy félrekefél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!