Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm erőszakkal azt akarja hogy vegyek neki gyűrűt és jegyezzem el, vagy szakít velem! Ehhez mit szóltok? Illik kikövetelni a lánynak a fiútól a gyűrűt?
Figyelt kérdés
2013. júl. 14. 22:46
1/38 anonim válasza:
Szerintem ez gáz. Utálom az erőszakos, agresszív embereket, ezért engem tuti kiábrándítana. Szerintem nincs rendben az agyával valami.
2/38 anonim válasza:
Vennék neki egy kulcskarikát, ráhúznám az ujjára, és közölném, hogy ez a búcsúajándékom.
Vissza se néznék..
3/38 anonim válasza:
Jó nagy hülye vagy, ha így eljegyzed, én tuti kidobnám. Egy kapcsolat azon is alapszik többek között, hogy kompromisszumokat kötünk. Ha neked a jegyesség most perpill nem fér bele, akkor állj elé, hogy nézd kicsim később szívesen eljegyeznélek, de én még nem állok erre készen. Ha ilyenért szakít hagy menjen...
4/38 anonim válasza:
Szerintem vicceld meg, tedd tele az autóját pinpong labdákkal, és amint kinyitotta az kocsiajtót, gyújtsd fel a házát.
5/38 anonim válasza:
Nem illik. Sőt, nagyon gáz. Nem tudom mit gondol az ilyen lány, ezek után ő még örül a gyűrűnek?
6/38 anonim válasza:
Adj neki egy függöny karikát vagy egy 100 Ft-os gyűrűt aztán legyen boldog. Jegyesség önmagába még nem sokat jelent.
8/38 anonim válasza:
Ugyanilyen ultimátumot kaptam, beszélhetnénk? Irj privit!
9/38 anonim válasza:
kedves kérdező, és 8as
én is kaptam ilyen ultimátumot, kitűzte az időpontot is hogy meddig kérjem meg, sőt addigra gyereket is csinálnom kellene neki.
Nem tudom mitévő legyek, úgy érzem ő irányít teljesen,
amúgy pont ma este akartam kiírni ezt a kérdést, de valaki beelőzött vele!
10/38 anonim válasza:
Az ilyesmit nem lehet kierőszakolni. Ha még nem érzed késznek magad, mondd meg neki és ne jegyezd el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!