Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dinnyemanoo kérdése:
A polgári esküvőn szokás ajándékot adni?
Figyelt kérdés
Ha nincs lagzi?2015. ápr. 12. 18:09
2/13 A kérdező kommentje:
Komolyan?
2015. ápr. 12. 18:15
3/13 anonim válasza:
Szokás kérdése, mi voltunk már csak esküvőn, de oda is vittünk ajándékot, de van ahol meg nem szoktak.
A miénk is polgári volt, de lagzi volt utána és van aki hozott ajándékot a menyasszonytáncra szánt pénz mellé.
Ott kéne körbekérdezned a többi résztvevőt, hogy ők hogy gondolják.
4/13 anonim válasza:
Volt egy-két rokon, akit nem hívtunk meg a vacsorára és mégis hozott kisebb ajándékot. De általában az hoz ajándékot, aki vacsorára/lagziba is megy.
5/13 anonim válasza:
Szóval te vagy a menyasszony és úgy akarsz busás ajándékokhoz jutni, hogy neked ne kerüljön egy filléredbe se. El kell hogy keserítselek.
6/13 A kérdező kommentje:
Nem csak meghivott vagyok -.-
Es nemvoltam meg eskuvon
2015. ápr. 12. 18:33
7/13 anonim válasza:
Apróságot szoktak adni, pénz vagy nagyobb ajándék csak akkor kell, ha a lagzira is hivatalosak vagytok.
8/13 anonim válasza:
Ha csak a szertartásra vagy hivatalos, akkor nem szokás semmilyen ajándékot adni.
9/13 anonim válasza:
Két puszi kíséretében gratulálsz nekik. Ha nincs meghívva az ember a lagziba,akkor nem szoktak ajándékot vinni.
10/13 anonim válasza:
Hát nem tudom... Én akkor is szoktam adni, ha nem megyek a lagziba. Milyen már az, hogy "nem hívtatok meg, akkor én meg nem viszek ajándékot". Ez nekem olyan dedós hozzáállás. De persze ahány ház annyi szokás. Kérdezd meg, az a biztos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!