Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egy parkerdesem elgondolkodni. Szerintetek segitenek ezek egy hazassag fenntartasaban?
Néhány kérdés, amelyet érdemes átgondolnunk magunkban vagy a társunkkal közösen:
Ha bemutatom a páromat, hogyan szoktam jellemezni őt? Föl tudom-e sorolni öt jó tulajdonságát?
Hogyan tekintek a páromra: vetélytárs, versenytárs, üzlettárs, segítőtárs, életem jobbik fele?
Amikor a társam megbánt, arra gondolok, hogy rossz szándékkal tette, vagy a valódi okot keresem?
Ha feszültség van köztünk, magamban is keresem a hibát, vagy mindig másokban, a körülményekben?
Mit kezdek a haragommal: elfojtom, kitombolom, máson töltöm ki, magamat gyötröm, nem veszem tudomásul?
Vannak-e határok, amelyeket még egy veszekedés során sem lépünk át (tettlegesség, övön aluli támadás, trágár szavak, fenyegetőzések), vagy gyakran kell szégyenkeznünk meggondolatlan szavaink, tetteink miatt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!