Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férj és kolléganők viszonya?
Hogyan viselnéd ha a férjed több nővel dolgozik együtt és azok nyilvánvalóan nyomulnak?
A férj szemmel láthatólag hűséges, de a csajok imádnak kacérkodni és próbálják különböző programokra elcsalni.
Sehogy. Ha a férj hűséges, akkor tök mindegy, mit csinál néhány hülye kis liba a munkahelyén. Ha meg elcsábítható, akkor meg úgyis tök mindegy. Valaki vagy hűséges vagy sem, ha hűséges, akkor nem lehet csak úgy "rábeszélni", hogy csalja meg a feleségét. Ha meg alapból nem hűséges természetű, akkor most vagy később, de úgyis megcsalja.
Ez nem olyan, mint mondjuk az eperfagyi, hogy valaki a csokit szereti, de azért rábeszéled, hogy kóstolja meg azt is...
Én is hasonló cipőben járok, ugyanaz, amit leírtál. És a férjem, bár szintén hűséges, és egy bizonyos ponton nem megy túl még a társalgásban sem, de szívesen barátkozik a kolléganőivel. Munkahelyen kívül sosem találkozik velük, de munkahelyen belül olyan "atyáskodó" velük. Megbízom benne, de engem is zavar azért, mert úgy gondolom, az ember hűtlenségét veszélyezteti, ha túl nagy adag kísértésnek van kitéve. Beszélgettünk erről, ő elmondta az ő álláspontját, ami engem megnyugtatott, és azóta nem foglalkozom a dologgal, de azért résen vagyok:) A kapcsolatunk jó, ezért számítok rá, hogy nincs oka megcsalni.
Csak azt tudom tanácsolni, hogy beszélgess erről a férjeddel, és ne féltékenykedj. Az előttem szólónak igaza van, felesleges.
Lehet, hogy jó fej a férjed és kedvelik a társaságát? Nekem is vannak férfi kollégáim akikkel jókat beszélgetünk, meg a férfi kollégák kevésbé pletykásak, nem azt kell hallgatnom, hogy az xy kolléganő épp mit csinált tegnap...bla bla bla...
Ne láss szerintem bele többet, mint ami van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!