Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lakásvásárlásban nem tudunk megegyezni a férjemmel, kinek van igaza?
Tudom, hogy nekünk kell eldönteni, de kíváncsi vagyok mások véleményére.
A és B ház között nincs lényegi különbség olyan szempontból, hogy mind a kettő pont jó méretben, helyiségek elrendezésében, állapotban.
A ház 1M ft-al olcsóbb, viszont anyósom közelében van. Ő tipikus anyós: mindenről elmondja a véleményét aztán számon kér, hogy ugye úgy csináltam. Egy ideig volt kulcsa a lakásunkhoz, de amikor úgy tartotta kedve átjött, ha ne voltunk otthon akkor is bement és rendezkedett.
B ház drágább, de messze van.
Ti melyiket választanátok?
Egy millából nagyon jó vagyonvédelmi rendszert lehet venni :D :D
Hogy anyóst távol tudja tartani a házatoktól :P
Férjem indoka az, hogy olcsóbb.
Meg hogy nem baj, ha közel az anyja, tud segíteni. Csak én ebből a segítségből nem kérek.
Anyagilag belefér szerencsére a drágább is.
B. házat választanám.
Tapasztalatból beszélek. Az a legjobb ha a szülőktől távol lakunk, főleg ha az anyós minden lében kanál. Én közel laktam az anyósomtól, mert a férjem szerint így a legjobb. Tévedett. Annyira beleszólt mindenbe, hogy ebből lettek a napi veszekedések, sértegetések, és a végén a válóper.
Beszéltünk már vele 1000x.... Egy hétig minden rendben, aztán kezdi újra.
Amikor elvettük a másik lakás kulcsát, még eljött vagy 3x hajnalban hétvégén és feldörömbölt minket, mondván hogy elfelejtette, hogy visszaadta a kulcsot.
Szóval tuti a kapun is átmászna :-(
Én korábban azt mondtam volna hogy "A" ház ennyit nem ér meg egymillió.
Azóta lett hasonló tapasztalatom.
Ma már az mondom egymilliónál többet is megér a nyugalom.
Ez még aránylag jutányos ár.
Igen, én is attól félek hogy ha oda költözünk, előbb-utóbb rámegy a házasságunk.
Innen már nem szeretnénk majd költözni, nem néhány átmeneti hónapról vagy évről van szó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!