Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit változtassak magamon hogy újra jó legyek a férjemnek?
Erre csak egy mondat jut eszembe:
Vehetsz házat-de otthont nem:DDD
Művelődj:D
Vehetsz házat
De otthont nem;
Vehetsz ágyat,
De álmot nem;
Vehetsz órát,
De időt nem.
Vehetsz könyvet,
De tudást nem;
Vehetsz pozíciót,
De tiszteletet nem;
Megfizetheted az orvost,
De az egészséget nem.
Megveheted a lelket,
De az életet nem;
Megveheted a szexet,
De a szerelmet nem.
A férjem azt mondogatta régebben, hogy szeretné ha fiatalosabb lennék és spontánabb. Itthon mindig csak ugyanazokat a ruhákat hordom, ezt is megjegyezte már. De fogalmam sincs mi az ami kényelmes és csinos. Jelenleg mackónadrág és pólót hordok vagy rövidnadrág és topp. Azt mondta ez unalmas már.
Nem vagyok topmodell alkat, most elkezdtem emiatt sportolni, már 5 kg-t leadtam. Ennek Ő is örült.
Hűha! Első körben kezdj el magadra adni, lássa rajtad hogy nő vagy, ne olyan kis nyanya akit már 10éve folyton lát. Legyen kisugárzásod pl azért mert sikerült leadni x kilót :) Fontos hogy ne veszekedj, ahogy mondtad elhanyagolt veszekedős banya lettél. Szüntesd ezt meg, légy kedves a férjeddel, ez a csábítás alapja, a veszekedéssel a hárpiáskodással még nő nem tartott maga mellett férfit. :) Sok sikert.
Öltözködés, egy leggings+ tunika tök jó ahogy írta az egyik válaszíró, esetleg szép miniszoknya, vagy egy farmertérdnadrág, ha nem szeretnél rövidet, egy aranyos felsővel. :) Menj el fodrászhoz is, esetleg egy kis kozmetika pl szemöldök kiszedés :) Mondjuk lábgyanta, mert megnyerő lesz :) Mondjuk az is megkérdőjelezett hogy éltek-e a szexuális életet??? Mert elég fiatalok vagytok, remélem nem hanyagoljátok el azt sem...ha mégis akkor pedig mindent bele, :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!