Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit szólnátok hozzá ha a férjetek, élettársatok becézgetne egy nőt?
találtam egy olyan beszélgetést ahol úgy hívja a nőt hogy édesem meg stb.
erre mit reagáljak?megesz az ideg
Ismerik egymast, netalantan baratok?
En is szoktam igy hivni a barataimat, mert jol esik. Sot azt is szoktuk egymasnak mondani, hogy szeretjuk egymast. Na es akkor mivan?
Nem örülnék neki,ez nekem már erős becézgetés.
Engem egy fiú hiv barim-nak(barátom röviditére nem bárány)na ott a csaj kikadt ezen is,pedig szerintem ez nem durva.
ezerféle választ fogsz kapni a "az öld meg"-től kezdve az "ez teljesen normális, te vagy a hülyé"-ig.
Engem speciel szintén megbacna az ideg!
Van egy ismerősünk, akit mindenki Tüncinek hív. Mármint aki ismeri. Első hallásra akár ez egy intimebb megszólítás is lehet, ami féltékenységre adhatna okot, de mivel mindenki így hívja a településen, aki ismeri ezért nem ad okot ez semmire, de azért az édesemet nem igazán szokták nyilvánosan becézési formának használni.
Amúgy aki így hív egy idegen nőt, aki nem a párja, az nem tiszteli a párját. Még ha csupán baráti dologról is van szó, bár inkább ezt kacérkodásnak, flörtölgetésnek hívnám.
Szóval biztos, hogy nem tetszene.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!