Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miután megszületik a baba, néha otthon aludna a szüleivel. Jogos, hogy ez nekem nem tetszik vagy csak hiszti?
Nem hiszti, jogos, hogy nem tetszik.
Ketten vállaltátok a gyereket, nem kell megfutamodnia.
ÓÓ én ezt megértettem amikor a férjem ugyanezzel a problémával állt elém a fiúnk születése után. Hogy nem tud aludni, így heti 1-2 alkalommal elmegy az anyjáékhoz aludni. Én nem vitatkoztam vele. Elfogadtam az érvelését, hogy napi 8 órát dolgozik, kell a pihenés neki.
Majd amikor jött a hétvége, akkor én odaadtam a fiúnkat a kezébe. Adtam egy listát, hogy a lefejt tejjel mit csináljon, hol vannak a pelenkák, a kis ruhák. Leírtam a listára, hogy mit főzzön, hol találja meg a dolgokat hozzá. Megírtam, hogy a baba ruháit hogy mossa ki, ha ne adj isten le büfizné. Leírtam, hogy a kicsit mikor etesse, mikor cseréljen pelenkát, mikor altassa, melyik mesét olvassa fel neki..
Majd közöltem, hogy egész héten napi 20 órát dolgoztam, és kell a pihenés nekem is, mert bizony nálam sem jó ha fáradt vagyok.. Elég volt 1 hétvége, hogy rájöjjön és sem vakargatom otthon a fenekemet...
Nálam bevált.
Egyetértek az előzőekkel, ám én nem csinálnék belőle ügyet. Ha néha pihenni akar, hát tegye, de neked is adja meg ugyan ezt a lehetőséget, hogy utána ő kelljen fel a gyerekhez és te tudj pihenni.
Ha meg szoptatod, abban úgy sem tud segíteni neked.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!