Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most tényleg én vagyok nem normális, vagy a férjemmel van a baj?
Nem ertem a ferjed. Ebben mi a banto? Most jobb lett volna, ha raeroltetsz valamit amit nem is szeretne csinalni?
Inkabb boknak kellett volna vennie, hogy ennyire megbizol benne, hogy felelossegteljesen fog donteni.
szerintem ő valamit nagyon félreértett
vagy én sem értem..
vagy csak döntésképtelen és tőled várta volna a megoldást:)
egyébként szerintem normális, főleg, hogy mondod, nem minimálbéres állásokat tervez vállalni
Azon bántódott meg, hogy szerinte amit mondtam, egyenlő azzal, hogy szingli felfogásom van, ami bántó. Mert ha ezt mondom neki, nyilván ugyanezt várom én is, ami nagyon durva. Mert ha házasságban élünk, többé nem lehet önálló döntés, gondolat. Ez mondjuk elsősorban rám igaz, mert neki vannak azért bőven saját döntései,pl. abban, hogy mire és hogyan költünk pénzt és mire nem. Persze engem is elhalmoz ilyenkor cuccokkal, tehát ha vásárol, nem csak magának, nekem is, de nem kérdezi meg, én hogy gondolom, mire mit költünk.
De most nem ez a lényeg, hanem én tényleg szívből azt mondtam neki, hogy sokkal inkább élek esetleg kevesebb pénzből, de kiegyensúlyozott és boldog ember mellett, mint úgy, hogy stresszel, nem szereti amit csinál, bármilyen jól is keres vele.
Megvan a hierarchia és te nem annak megfelelően jártál el.
Csodálkozom, hogy ez az alá-fölé szerep,csak most jön elő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!