Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Házasság » Most tényleg én vagyok nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most tényleg én vagyok nem normális, vagy a férjemmel van a baj?

Figyelt kérdés
A férjem munkahelyváltásban gondolkodik. Kérte a véleményemet, melyik lehetőséget válassza. Én azt mondtam neki, hogy a legfontosabb hogy ő jól érezze magát abban, amit csinál, minden más másodlagos. Hozzátettem, hogy tökéletesen biztos vagyok abban, hogy felelősségteljesen dönt, tehát a család megélhetése (3 gyerekünk van) nála az első helyen van, nem fog olyat választani, ami a családot veszélybe sodorná. Ezen túl pedig nem érdekel, hogy mennyit keres vagy mit csinál, azt válassza, ami neki a legjobb, mert nagyobb szükségünk van egy kiegyensúlyozott apára, mint a pénzre. Persze azt hozzáteszem, hogy mindig is jól keresett, felsővezető, nincsenek anyagi gondjaink, most se lennének, könnyen mondom, hogy döntsön a szíve szerint. Ő viszont azt mondta, ezzel nagyon megbántottam, ez hülye szingli duma, ha ezt magamra is érvényesnek tartom, akkor el vagyok tévedve. Nekem sincs jogom azt csinálni, amit akarok, mert a házasságban ez nem így működik.
2015. jan. 16. 10:14
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Ok, hogy ha családban éltek, akkor alkalmazkodni kell a család igényeihez IS, de alapvetően sem a házasság, sem a családos élet nem börtön. Sz..t sem ér az egész, ha már így kell felfogni...
2015. jan. 16. 10:18
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Nem ertem a ferjed. Ebben mi a banto? Most jobb lett volna, ha raeroltetsz valamit amit nem is szeretne csinalni?

Inkabb boknak kellett volna vennie, hogy ennyire megbizol benne, hogy felelossegteljesen fog donteni.

2015. jan. 16. 10:18
 3/18 anonim ***** válasza:
93%

szerintem ő valamit nagyon félreértett

vagy én sem értem..

vagy csak döntésképtelen és tőled várta volna a megoldást:)

egyébként szerintem normális, főleg, hogy mondod, nem minimálbéres állásokat tervez vállalni

2015. jan. 16. 10:20
 4/18 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat... Én is úgy gondolom, hogy az ember nem szűnik meg egyéniség lenni attól, hogy házasságot köt. Én tényleg mindenben támogatom, tartom magam ahhoz, hogy az ő boldogsága a család, a gyerekek boldogsága is.
2015. jan. 16. 10:24
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
De konkrétan min bántódott meg? Vagy csak nekem érthetetlen így ez a sztori? Ha felsővezető, akkor nyilván olyan munkalehetőségek vannak előtte, amik jól fizetnek. Gondolom nem akar beállni a mekibe húspogácsát sütni?
2015. jan. 16. 10:40
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
A férjed örülhetne, hogy ilyen értelmes felsége van...
2015. jan. 16. 10:40
 7/18 A kérdező kommentje:

Azon bántódott meg, hogy szerinte amit mondtam, egyenlő azzal, hogy szingli felfogásom van, ami bántó. Mert ha ezt mondom neki, nyilván ugyanezt várom én is, ami nagyon durva. Mert ha házasságban élünk, többé nem lehet önálló döntés, gondolat. Ez mondjuk elsősorban rám igaz, mert neki vannak azért bőven saját döntései,pl. abban, hogy mire és hogyan költünk pénzt és mire nem. Persze engem is elhalmoz ilyenkor cuccokkal, tehát ha vásárol, nem csak magának, nekem is, de nem kérdezi meg, én hogy gondolom, mire mit költünk.

De most nem ez a lényeg, hanem én tényleg szívből azt mondtam neki, hogy sokkal inkább élek esetleg kevesebb pénzből, de kiegyensúlyozott és boldog ember mellett, mint úgy, hogy stresszel, nem szereti amit csinál, bármilyen jól is keres vele.

2015. jan. 16. 11:04
 8/18 anonim ***** válasza:
Na jó, szerintem ti egy hülyeségen veszekedtek, hagyjátok abba.
2015. jan. 16. 11:09
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Ez elég érdekes, hogy 3 gyerek után tűnik fel neki a "felfogásod". Az emberek pont az ilyen dolgokat szokták szeretni egymásban, ami neki fel sem tűnt eddig.
2015. jan. 16. 12:40
 10/18 Bence_ ***** válasza:

Megvan a hierarchia és te nem annak megfelelően jártál el.

Csodálkozom, hogy ez az alá-fölé szerep,csak most jön elő.

2015. jan. 16. 13:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!