Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Akik régen együtt vannak már, de még nincsenek eljegyezve, azok el vannak keseredve?
A párommal 8 és fél éve vagyok együtt, és pár napja megkérdezték tőle, hogy mennyire vagyok elkeseredve, amiért még nem járunk jegyben, nem vagyunk házasok. A kérdező hölgy 4 éve van párkapcsolatban és elégedetlen, amiért még nem jegyezték el.
Meglepett a kérdés, de leginkább azért, mert láttam, hogy másnak ez milyen krízis tud lenni, mert én meg nem érzem nagy problémának.
27 éves vagyok, akár már lehetnék feleség, de nem érzem olyan dolognak ezt az esküvő témát, amit ne lehetne később is megtartani.
A kedvesemmel felmerült már az esküvő gondolata, de nem olyan konkrétan, hogy nha a miénk milyen lesz, hanem csak általánosságban beszélgettünk róla.
Ha jól megvagytok,és nem hiányzik még az esküvő stb. akkor miért is lenne probléma?Mindenkinek úgymond magánügye.Valaki vágyik rá,hogy pár év után el legyen jegyezve,valakinek nem ez a legfontosabb.De ezzel tényleg nincs semmi gond.
Párommal 6 éve vagyunk együtt.Nagyon örülnék neki ha eljegyezne,de nem ez a legfontosabb,hiszen enélkül is jól megvagyunk:)20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!