Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Feleségek/Barátnők! Ti milyen gyakran főztök rendes kaját? Olyat, ami nem por/ilyesmi? Férjek/Barátok, ti minek örültök jobban?
Azon gondolkodtam, hogy milyen gyakran van az, hogy veszek valami gyors port vagy szószt, főzök tésztát/rizst, sütök egy kis húst és kész, vagy por alapból chilisbabot + ilyenek... Ti milyen gyakran főztök ilyen "gyorskaját"?
Az egészség annyira nem érdekel, szóval ezt a tényezőt figyelmen kívül hagyhatjuk...
Soha nem fözök por, félkész meg készkaját, sem fagyasztottat, csak friss, nyers alapanyagokat használok.
Viszont minden nap fözök, és mindig valami mást.
Minden másnap főzök. Soha nem használok zacskós, poros cuccokat. Egészségesen táplálkozunk, aminek része a friss élelmiszer. Gyorskaját nem szoktunk enni, kb. évi 2x eszünk pizzát, de az is tönkölylisztes, bár kétes a minősége, mert úgy rendeljük. Én is szoktam itthon csinálni, de az már ugye nem számít a kérdés szerint gyorskajának, mert én gyúrom a tésztát :)
Miért nem érdekel az egészség? Mert még van?
Minden nap, és frissből. Na jó, van hogy két napra főzök, nagy adagot, gulyásból, toros káposztából.
Gyorskaját dobnám ki a konyhából hogy a lába nem érné a földet...
Én hetente kétszer főzök normális kaját, általában 2 napig eszem a gyerek 1 napig, az apja is max megkóstolja, ő ebédel a munkahelyén és este meg pizza van rendelve 5ből 4szer, hiába főztem, szóval nem erőltetem túl. A gyors kajákat egyébként szeretem én is, hétvégén szoktam üveges szósszal csinálni, azt mindenki beveri természetesen gyorsan, illetve a chilis bab és a bolognai is elmegy még reggelire is -.-
Nem tipródom túl a főzést, tényleg van, hogy a kedvenc étel helyett is a pizza van választva, mert hazafelé útközben megkívánták.
Szakács vagyok, és a Férjem is. Por, vagy félkész kaját soha nem főzök. Vagy normális ételt csinálok, vagy lazítunk, és semmilyet...
Változó, milyen gyakran, mert a munkahelyen eszünk mindketten főttt ételt, és akkor otthon sem vagyunk, így Itthon ritkán főzök. Kb heti 2x.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!