Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Félek, férjemnek viszonya van egy 20 éves lánnyal? Eldobhat miatta minket?
Szexualisan azert egy 20 eves barmit meg tud adni...
Amugy szerintem 100%, hogy megcsal. En alaposan elbeszelgetnek vele a hazasagunkrol.es megkernem, hogy ne nezzen mar hulyenek.
Utana rajtad all. Megtudnal bocsatani egy megcsalast?
Olvasottak alapján igen, megcsalt!
Sajnos.
Közeli hozzátartozóm családjában is ez volt. Kb fél évig huzódott. A csávó titkolozott, elkezdett fogyozni stb. Munkalyén egy lánnyal összejött. 2 gyerek stb stb.
"Mivel tud többet adni neki egy szinte kislány"
Ahogy az elso is irta szexualisan akarmit, "friss husi, " (nem is ertem, hogy ha ott van a feleseg, o miert nem eleg neki).
Az utobbit mas ferfiakra is ertem (tisztelet a kivetelnek), hogy ha van valakijuk, miert alazzak meg azzal a tarsukat, hogy ilyet tesznek es miert nem eleg nekik a tarsuk, (ezt azokra is a nokre is igaz, akik ilyet tesznek). Szanalom.
Nem csak a farkuk utan kene menniuk, hanem esznek is kene lenni.
Persze a tiltott gyumolcs mindig csabitobb, de vannak hatarok es egyaltalan nem az ember javat szolgalja.
De ha igaz, hogy megcsalna, akkor nagy gerincetelenseg lenne tole, legalabb akkor szakitana, elvalna es utana menne felre.
Ha kiderulne, hogy megcsalna, azt jelentene, hogy nem szeret igazan, tuti, hogy szakitanek vele, akar mennyi ideje lennek hazas.
Kerdezeo tudom, hogy borzalmas ez a helyzet es fajo is.
De jobbat erdemelsz nala, ha valoban megcsal, ilyen esetben orulj neki, hogy kulon valna utjaitok.
"Eldobhat miatta minket?"
Szerintem ha megcsalna vele, akkor nem ezt a kerdest vennem eloterbe, hanem ha viszonya van egy 20 evessel, akkor menjen amerre lat, nem gondolkodnek rajta, hogy eldobhat-e ezek utan, de tolem semmit ne akarjon tovabb.
Az eletben mindenki visszakap mindent, jot es rosszat is.
De ez csak az en velemenyem.
Legy eros kerdezo, megha nehez is.
Ha kiderul hagyd ott, inkabb egyedul mint egy rossz kapcsolatban.
Lesz aki tisztelni is fog teged es nem tesz ilyen aljassagot.
Akarmi is legyen a dontesed, vele maradsz vagy nem, fel a fejjel!
Udv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!