Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket is lek. áz a férjetek?
Persze a kérdés költői.Épeszű ember egy vita alkalmával sem használ ilyen szavakat.
Tegnap az 5 éves lányom nem kapcsolta le a villanyt a Wc-ben,a férjem kicsavarta az égőt,hogy majd úgy megtanulják,hogy le kell kapcsolni.
Ezt én nem vettem jó néven,hangot adtam neki,hogy még ő is tévedhet,nem,hogy egy 5 éves,és elegem van belőle ,hogy folyton piszkál minket.
Ez volt a reakciója:nem terrorizállak titeket te utolsó senkiházi ri...c.
Az egész abból alakult ki,hogy mindig csak neveli,szidja,megszólja a gyerekeket,semmi más. Hiába mondom neki,hogy kell őket nevelni,rájuk kell szólni de nem folyamatosan.Épp az ellenkezőjét fogja elérni vele.A válasz:de ha egyszer neveletlenek!
Az oviban mindig azt mondják a kicsire,hogy szófogadó,csendes,imádnivaló.A középsőre ugyanezt mondják a suliba.A Tanárnő meg is kérdezte a szülőin,hogy tudtam a mai tiszteletlen világba ilyen tisztelettudó gyereket nevelni.
A nagyfiam valóban problémás,amelynek lelki okai vannak,meg persze az én nevelésem is.(aggresszió a
családban)
Ezelőtt azért kur....tt le társaságban mert a kislányom kijött hozzánk egy buliba a barátnője után.A kislányt rögtön megölelte az anyukája,az enyémet megalázóan bezavarta,és lek......tt amiért szóltam neki,hagy legyen kint az én lányom is.
Azelőtt pedig azért mert a Balcsin nyaraltunk,és nekem nem volt elég a Tó,hanem elvittem a gyerekeket aquaparkba is,és ott drága a belépő,a tó pedig ingyenes.Ezt is mindenki előtt,szomszédok,rég nem látott barátnőim előtt.
Azt mondta a 99.000Ft családi kedvezmény az övé,mert ő dolgozik meg érte,hiába a gyerekek miatt kapja.
A gyerekekre rászól,hogy mindenből mennyit ehetnek(1narancs/nap)mert drága,ő meg fel kell éjszaka és mindent megeszik amit talál,gyümölcs,édesség,felvágott minden.Nekem mindent megvesz amit csak kiejtek a számon,azt mondja mert nekünk jár,már dolgozunk.A fiam lábáról leszakadt a sport cipő,titokban adtam neki 3000 t.-ot,hogy vegyen magának,de a férjem előtt el kell dugnia.Sejthetitek mit érez a gyerek.Mert most csak szeptemberben lett volna aktuális a cipő vásárlás neki,mert sok és drága cipőt kapott(focizik,ahhoz vettünk neki tényleg drágát)
Nyaralás alkalmával ő vehet magának sört,édességet,pálinkát,mindent sőt én is vehetek amit akarok,de a gyerekeken spóroljunk,mert nem ők dolgoznak.3-an ittak egy üdítőt,ő 3 sör+3feles.
Ő 300000-et keres adókedvezménnyel,én 56.000-et.Nem nagyon ugrálhatok....
Nem, a mi házasságunk normális, tiszteljük 1000%ig a másikat.
Én a helyedben elhagynám, magam miatt is és a gyerek mentális egészsége miatt is. Szüleidhez nem tudnál menni?
általában azt mondom a kapcsolatpt javítani kell, nem eldobni, lecserélni..
itt nem tudom hogyan lehetne javítani:S
Bennem csak egy kérdés merült fel! Minek szültél 3 gyereket egy ilyen férfinak?
A kérdésedre a válaszom pedig az, hogy soha nem engedném meg egy férfinak sem, hogy ilyen hangnemben beszéljen velem még a egy vita során sem.
Hát ha mind igaz amit leírtál, akkor nem értem mit keresel egy ilyen idióta mellett...az anyagi függőséget leszámítva, mert azt értem. Kérdés, hogy megéri-e ez az egész, ha a gyerekek ezt kapják. Lehet, hogy nélküle kevesebből éldegélnétek, de legalább nyugalomban.
Végül is a szűkös anyagi forrásokhoz ezek szerint már hozzászoktak a gyerekek, akkor legalább lenne értelmes oka is.
Pontosan azt akartam írni, mint a 3-as.
Mi történt a férjeddel, hogy így kifordult magából?
Karácsonyra kaptunk INGYEN egy csomó rajzeszközt.
Nem adhatok nekik csak néha belőle,mert jó lesz a legkisebbnek iskolába(2016-ba megy)Tényleg pocsékolósok,mert rajzolnak és eldobják,dehát gyerekek.
ÉN NEM HISZEM AZT,hogy tökéletesek a gyerekek,de senki nem az.Ő sem.kérdeztem mi lenne,tudna e engem szeretni ha folyamatosan csak kritizálnám,azt mondta,hogy nem lenne hozzá jogom,mert ő már felnőtt.
A nagyanyja nevelte fel,marhára elkényeztetett gyerek volt,mindent megkapott,sose szóltak rá semmiért.ezt a mamája is elmondta nekem.Most meg hazudgál a gyerekeknek,hogy neki alig vettek meg valamit,meg nem volt elkényeztetve.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!