Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elítélendő, ha egy családanya visszamegy dolgozni a gyerek mellől?
2 éves a lányom,most ment bölcsibe,én pedig vissza dolgozni.
Mikor mesélem a barátoknak,rokonoknak teljesen ledöbbenek és jön a kérdés,hogy miért nem maradok még itthon vele 3 éves koráig vagy miért nem szülök inkább még egyet.
Mert nem szeretnénk több gyereket és nagyon hiányzott már a munka is és a lányunkat se lehet már itthon lekötni.Nagyon szereti a gyerkeket,imádja a bölcsit.
És őszintén megmondva sose voltam az az otthonülő tipus és azt is utálnám,ha csak a férjem dolgozna és tartana el minket.Eddig azért kaptam GYED+CSP-t,így havi 123 ezerért ültem itthon,de mostmár csak GYES+CSP-t kapnék,ami csak 37 ezer forint,édeskevés....
Ti hogy látjátok ezt?Tudom,nem kell foglalkozni mások véleményével,csak bánt,ha már azt is mondják,hogy megbánom,hogy nem maradtam még itthon a gyerekkel.
Te is tudod, hogy nem az. A többség, ha teheti visszamegy a gyerek 2 éves kora után dolgozni, ha nincs kistesó. Én is visszamentem, és az ismeretségi körömben mindenki, pedig többségünknek egyetlen porcikája sem kívánta, de élni valamiből kell.
Nekem egy pillanatig sem volt lelkifurdalásom miatta. Nem élveztem a helyzetet, most sem élvezem, volta/vannak nehézségek, de tudom, hogy az adott helyzetben ez volt az egyetlen helyes döntés.
Szia! Ez személyiségfüggő. Én például nagyon rosszul bírom, ha nincs rendszeres kötelező programom (munka vagy iskola). Ez először az egyetemi vizsgaidőszakokban jött elő. A gyes/gyed ugyanilyen lesz. Úgyhogy valószínűleg én is visszamegyek majd dolgozni hamarabb, ha nem is 40 órában, hanem csak 1-2 napot, meg részben távmunkában.
Úgyhogy szerintem nem vagy rossz anya. Különböző személyiségek vagyunk, mindenki magából indul ki, és van, aki attól érzi jobban magát, hogy beleszól mások életébe meg leszólja őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!