Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A feleség helyében te hogyan kérdeznél rá a megcsalásra?
Tegyük fel, hogy van egy férfi, aki egy éve későn jár haza, leépíti a házasságát, elkezd edzeni, nincs közös nyaralás, alig beszél a feleségével, mellette szeretőt tart, azonban mégsem mondja el otthon, hogy másba szerelmes és mással van viszonya.
Ha a feleségnek ezek után egy barát mutat pár kompromittáló képet a férjről és a szeretőjéről, te a feleség helyében hogyan vezetnéd fel a férjnek, hogy van e valakije, megcsalta e ?
Csak ha teljesen hiteles es nem kam hogy csal, én sehogy nem vezetném fel. Indok nelkul elválnék. En ezt nem akarnám megbeszélni se. Erről vitát nyitni se.
Elotte titokban megszerveznèm hogy elköltözöm meg mindent.
En soha ilyenről nem nyitok vitát. Nem látom ertelmèt. Megcsalt? Meg. Utána mondhatna bármit engem nem érdekelne csak zavarna púp lenne a hátamra hogy beszél meg vitázik vagy akármi. Én semmire nem vagyok kíváncsi ilyen esetben már rá.
"van egy férfi, aki egy éve későn jár haza, leépíti a házasságát, elkezd edzeni, nincs közös nyaralás, alig beszél a feleségével..."
Már ilyenkor beadtam volna a válási papírokat, mert egyértelmű, hogy semmit se számítanék neki, úgyhogy most nem kéne egyáltalán azon agyalnom hogyan kérdezzek rá, hogy megcsal.
Amúgy nincs szád? Vagy mi miatt nem mered neki megmondani, hogy tudsz a szeretőről és mehet hozzá, mert átadod neki?
"egy éve későn jár haza, leépíti a házasságát, elkezd edzeni, nincs közös nyaralás, alig beszél a feleségével"
Miért kell egy évig várni és szerető és bizonyíték?
Már jóval hamarabb nem OK a helyzet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!