Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Megcsalás » A feleség helyében te hogyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A feleség helyében te hogyan kérdeznél rá a megcsalásra?

Figyelt kérdés

Tegyük fel, hogy van egy férfi, aki egy éve későn jár haza, leépíti a házasságát, elkezd edzeni, nincs közös nyaralás, alig beszél a feleségével, mellette szeretőt tart, azonban mégsem mondja el otthon, hogy másba szerelmes és mással van viszonya.

Ha a feleségnek ezek után egy barát mutat pár kompromittáló képet a férjről és a szeretőjéről, te a feleség helyében hogyan vezetnéd fel a férjnek, hogy van e valakije, megcsalta e ?

2023. dec. 17. 18:16
1 2 3 4 5 6
 1/54 anonim ***** válasza:
97%
Én nem vezetnék elő semmit, csak a válási papírokat küldeném be a munkahelyére.
2023. dec. 17. 18:18
 2/54 anonim ***** válasza:
100%

Csak ha teljesen hiteles es nem kam hogy csal, én sehogy nem vezetném fel. Indok nelkul elválnék. En ezt nem akarnám megbeszélni se. Erről vitát nyitni se.

Elotte titokban megszerveznèm hogy elköltözöm meg mindent.

En soha ilyenről nem nyitok vitát. Nem látom ertelmèt. Megcsalt? Meg. Utána mondhatna bármit engem nem érdekelne csak zavarna púp lenne a hátamra hogy beszél meg vitázik vagy akármi. Én semmire nem vagyok kíváncsi ilyen esetben már rá.

2023. dec. 17. 18:23
 3/54 anonim ***** válasza:
100%
J de a gyk-n mindig azt olvasom hogy a megcsalt a felvilágositas után a párjával közös idilli fotókat kezdenek posztolni.
2023. dec. 17. 18:24
 4/54 A kérdező kommentje:
Egyébként ennyire vak nem lehet egy nő, hogy nem veszi észre. Bár csak magamból indulok ki. Belekényelmesedtek az életbe, élik a szürke hétköznapokat, miközben a férj félre megy 8 év házasság után. Normális esetben el kellene válnia a férfitől..és a képeket megmutatnátok? Én értem, hogy ezzel tönkremegy a kívülről idilli házasság, de...valahol a férj is megérdemli , hogy kiderüljön, a nő pedig ne éljen hazugságban le meg egy életet.
2023. dec. 17. 18:25
 5/54 anonim ***** válasza:
95%
És akkor meg is van miert a nők válnak többen. Ezért. Mert a pasiknak ez megfelelne csak a masiknak nem.
2023. dec. 17. 18:26
 6/54 anonim ***** válasza:
95%

"van egy férfi, aki egy éve későn jár haza, leépíti a házasságát, elkezd edzeni, nincs közös nyaralás, alig beszél a feleségével..."

Már ilyenkor beadtam volna a válási papírokat, mert egyértelmű, hogy semmit se számítanék neki, úgyhogy most nem kéne egyáltalán azon agyalnom hogyan kérdezzek rá, hogy megcsal.

Amúgy nincs szád? Vagy mi miatt nem mered neki megmondani, hogy tudsz a szeretőről és mehet hozzá, mert átadod neki?

7/54 anonim ***** válasza:
100%

"egy éve későn jár haza, leépíti a házasságát, elkezd edzeni, nincs közös nyaralás, alig beszél a feleségével"

Miért kell egy évig várni és szerető és bizonyíték?

Már jóval hamarabb nem OK a helyzet.

8/54 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen nem ugy megy hogy 8 ev után.. hanem amikor alkalma van csak eddig nem volt.
2023. dec. 17. 18:29
 9/54 A kérdező kommentje:
Nem akartam megbántani meg beleszólni az életükbe..ismerem a férfit is és a feleségét is, valamint a szeretőt is. A férfival és a feleséggel jóban vagyok, mindezt a munkahelyen csinálják több száz ember szeme láttára, valamint a férfi barátai is tudják, akiknek mindig azt mondja, hogy el akar válni a szerető miatt, de mégsem teszi, mert egy gyáva féreg és nem mondja a felesége szemébe... Voltak közös programokon, aztán mivel ilyen család barát vagyok vagy hogy mondjam, a férfi küldött meg mutatott nekem közös képeket a szeretőjével...
2023. dec. 17. 18:29
 10/54 anonim ***** válasza:
100%
De ha nem is beszél szinte a feleségével már, akkor egyáltalán mért megy haza a férj? Mért nem lép le?
2023. dec. 17. 18:31
1 2 3 4 5 6

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!