Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít, ha egy discoban elég kéjes táncot ejtettem egy sráccal?
Fél éve vagyok együtt barátommal.
Teljes a bizalom, de a hétvégémet egy discoban töltöttem a haverokkal.
Iszogattunk, aztán egy kicsit elszaladt velem a ló és egy veszélyeset táncoltam 2-3 fiúval.
Igaz, volt taperolás, de ha többet akart mindig lekoppintottam.
Nem szokott előfordulni velem ilyen.
kicsit égő duma már ez a 2leülhetsz, egyes". :P
azt írtam, amit gondolok. egy tánc egy ellenkező neművel semelyik részről nem megcsalás. csak a nagyokos pasik szeretik azt hinni, nekik mindent szabad, a nőknek meg nem. hát akkor bukta van, ébresztő!!! :DDD
Nem viszket a p*csám! Azért mentem le, mert lehívtak a barátaim. Nem voltam segg részeg, megittam 3 barackot a hangulat miatt.
Nem értem most miért én lettem itt hirtelen a legnagyobb ribi.. valahogy kicsit eltúloztok mindent.
Ha 3456467 sráccal smároltam volna és 54353435 srác meg is b*szott volna, na akkor igen! Akkor ribi lennék, de így nem értem mit kell f*szfejkirálykodni..
na is törődj velük, azok a pasik, akiknek nincs önbecsülésük, meg önerőből soha semmit nem értek még el az életben, szeretnek másokat szidni. miért is figyelnél ilyenekre?
amíg nem teszel olyat, amit csak és kizárólag a pasiddal csinálnál, addig nincs megcsalásról szó. a pasik mondjanak, amit akarnak. ha egy nő szemez egy pasival, akkor r.banc. hát persze.
17-es, hogy te mekkora egy hülye vagy.
Te helyből hülyébb vagy mint más nekifutásból!
kicsit égő duma már ez a 2leülhetsz, egyes". :P
azt írtam, amit gondolok. egy tánc egy ellenkező neművel semelyik részről nem megcsalás. csak a nagyokos pasik szeretik azt hinni, nekik mindent szabad, a nőknek meg nem. hát akkor bukta van, ébresztő!!! :DDD
Összecsapva, tagolatlanul írva sokkal nagyobb gáz, már ne is haragudj, te kis agyoniskolázott. Ajánlom szíves figyelmedbe, hogy forgasd többet a nyelvtankönyvedet. Na erről ennyit:P
Másfelől attól függ, hogy milyen táncról van szó. A kérdező nem épp keringőzött egyet az Operabálban, hanem ahogy ő maga is írta, "kéjesen" mással táncolt és ráadásul több csávóval és ha ez valakinek nem meríti ki a megcsalás fogalmát, annak ajánlok egy kiadós tarkónlövést.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!