Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Te mit tennél, ha kiderülne, hogy a barátnőd megcsalt a hugoddal?
ha nem a húgom lenne akkor beszállnék 3-nak
így lépek elfele
Az o huga jonne nekem eggyel. :)
Feladna a lecket ez a szituacio rendesen.
Ha komoly terveim lettek volna vele, akkor azokat elvetnem, de nem boritanam egybol a bilit.
érdekes szitu
mondjuk ha hármasban lennétek sem lepődnék meg, mert van olyan ismerősöm, aki a testvérével csinálta,
engem nem zavar, nem kell nagy dobra verni N
Kiborulnék!!:S Nem is a megcsalás fájna igazán, hanem az, hogy olyan mértékben nem vette figyelembe az érzéseimet, hogy lefeküdt a testvéremmel, akivel miatta romlik meg a kapcsolatunk. A tesómban sem bíznék többé, meg eleve, milyen lenne már - ezentúl a húgom hívná meg hozzánk ebédre, holott eddig én tettem?!
Aztán hagynám a tekintélyérveket és lenyugodnék - a testvérem és egy olyan valaki boldogsága, akiben valami igazán megfogott korábban, fontosabb lenne, mint a sértett hiúságom. Ha a kapcsolatunk hazugságra épült, én sem vesztenék sokat.
Te pedig csald meg a barátnőd húgával és meglátjuk mit szól!!
34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!