Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleszerettem a pasim legjobb haverjába. Hogyan tovább?
Mind a kettőjüket egyszerre ismertem meg csak akkor a srácnak még volt barátnője, viszont egy fél éve már nincs. A kapcsolatunk úgy érzem hogy egyre jobb kezd lenni. Külföldön dolgozik és elég sokat beszélgettünk facen. A barátom mondjuk ezt nem nagyon tudja, de mivel tegnap haza jött a srác és volt ilyen baráti találkozó feltünhetett mindenkinek hogy milyen jól elvagyunk. Úgy érzem hogy ő is érez irántam valamit, és ezt az egyik barátnőm is így látja rajtunk. Kedves velem, állandóan megnevetett meg flörtöl velem..Azt mondta benne megbízhatok meg bármit elmondhatok neki. Teljesen bele estem és most nem tudom mi tévő legyek... Ti hogy látjátok a dolgot?
18/L (a srác pedig 22)
Először is köszönöm a válaszokat!
Másodszor pedig miért lennék én liba? Nem történt köztünk semmi, csak úgy érzem valami megváltozott közöttünk, ez minden...Kíváncsi voltam volt e már valaki hasonló helyzetben és ha igen hogyan cselekedett!
Te mit szeretnél?
Mostani pasiddal egy jó, boldog kapcsolatott vagy evvel az új hapsival?
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!