Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ha, rájönnétek, hogy a párotok megcsal/meg akar csalni)?
A barátommal több mint 5 éve vagyunk együtt és most az "exbarátnője" (semmi nem volt köztük) elkezdett neki írogatni fb-n. Majd míg én melóztam elment hozzá. Majd kamuzott, hogy hol volt. (De egy barátnőm a csaj szomszédja...) és ő szólt. Majd belépve maradt az én tabletemen a(z) fb-ján és pont az ő beszélgetésük nyílt meg, és azt tervezték, hogy hogyan és mikor fognak d*gni. Majd visszalépett. Most a napokban míg én ismét melóztam ő elment a csajhoz. De elvileg most sem történt semmi. De a pénztárcájában találtam cotont amit itthonról tett el. De megint találkozni akarnak. És azt írta a csajnak, hogy most meg fogja csókolni. (de ha csók lesz akkor már nem lesz megállás).
Szerintetek mit kéne tennem? Mindkét nem válaszát várom!
Én kidobnám egy szó nélkül.
Az meg, hogy beleolvastál, ezerszer kisebb bűn, mint amire ő készül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!