Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsalásnak számít ha a kapcsolatunk elején erotikus masszőr voltam?
2017 januárban kezdtünk el találkozgatni, rendszeresen. Márciusban jöttünk össze és én aprilisban hagytam ott a " munkát".
Ez idő alatt szex nem volt egyik férfival sem francia volt kölcsönösen vagy csak tőlem.. Tehát ez megcsalásnak számít?
Nem tudja, hogy mivel foglalkoztál??? Ez azért így meredek. Mert nem arról van szó, hogy a kapcsolatotok előtt, vagy az elején néha eljártál ablakot pucolni, vagy szórólapozni. Azt esetleg elfelejted megemlíteni, vagy nem mondod, mert nem fontos, de az, hogy férfiakat elégítettél ki pénzért, az nem egy elhanyagolható részlet.
Ha már kapcsolatotok volt, de közben még mellette "dolgoztál", az megcsalás. Ráadásul eleve egy hazugsággal indítottál. Ez nem olyan dolog, amit nem gond, ha elhallgatsz a párod elől. Még akkor sem volna az, ha már a kapcsolatotok előtt befejezted volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!