Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lánybáratnőmet utálja a barátnőm, érthető módon. Mi a megoldás?
Érthető módon? Mit is hibázott a lány barát, hogy Te nem mutattad be? Nem téged kéne akkor utálni?
Egy kapcsolat nem arról, szól, hogy minden mozzanatáról, az élet minden apró részletéről beszámol az ember a másiknak. Gondolom rengeteg barátod, haverod van még, akit nem ismer a barátnőd, de nem problémázik (egyelőre), mert azok fiúk.
Nem gondolom, hogy megoldás kell erre a szituációra. Ha valaki féltékeny és hisztérikus úgyse tudod megnyugtatni. Ma elmar a lány baráttól, holnap a többi havertól, és csak akkor nyugszik, ha teljesen kisajátít. Minden kapcsolatban szükség van magánszférára, különben megfojtjátok egymást.
Én azért a barátnőd védelmére kelek: nekem is furcsa lenne, ha minden barátodat, családtagodat ismerném már, kivéve azt a titokzatos lánybarátot.
Te rontottad el azzal, hogy nem mutattad már be a legelején, így olyan, mintha el akartad volna titkolni. Így is megoldható, csak sokkal nehezebben.
A barátnőd egy önértékelési zavaros, féltékeny és idegbeteg hárpia. Ok nélkül utálja a barátodat, hiszen TE titkoltad el a létezését, TE tehetsz az egészről. De nyilván az a tipikus nő-típus, aki mindenkit gyűlöl, akinek puncija van, mert vetélytársat lát benne. Persze, hogy nem érzi jól magát, hiszen MÉG nem érte el, hogy megszakíts egy barátságot miatta. De el fogja.
Leszavazhatod az én válaszomat is 0%-ra, tudom, az igazság fájdalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!