Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
4 és fél éve vagyok együtt a párommal, aki 13 évvel idősebb tőlem. most 35 éves. Eddig mind végig színen volt az exe, mert "munka kapcsolat" volt/van köztük még most is! Ez normális?
Volt,h vissza is költözött hozzá az exe.Elnéztem,s íbztam benne, nagyon szerettem. Már kevésbé van színen a nő,de még nem az igazi..Csak,h már odáig jutottam,h mást szeretnék kipróbálni,azthiszem érzelmeket táplálok,1 velem egyidős 23 éves Fiú iránt.Nagyon tetszik,már többet gondolok rá,mint a jelenlegire.De a jelenlegi, már megőrít a féltékenységei miatt.Határokat szab nekem, és még közös babát is szeretne,de én nem!Mi tegyek??? :-(
Az a baj,h tartozok neki anyagilag,s folyton felhozza,nem mondja ki konkrétan,de a lényeg az,h ha nem maradok vele,azonnal kéri vissza és úgy oldom meg ahogyan akarom.Nagyon gáz már!Úgyérzem tartozom neki, de nem csak pénzel.:-( Mit tegyek?
Ne hagyd magad kitenni zsarolásnak, hogy ha elhagyod, akkor kéri vissza a pénzt.
A párok között nem véletlen, hogy inkább a néhány év korkülönbség a jellemző, szerintem a 13 év már túl sok. (Természetesen tisztelet a kivételnek!) Ha pedig már megőrjít az állandó féltékenység, akkor inkább hagyd a kapcsolatot. Te is megérdemled, hogy boldog légy!
A döntés a tiéd, sok sikert hozzá! :)
Ha már most megőrít és szabadulni akarsz tőle, mi lesz 5-10 év múlva? Ha ő akar gyereket te meg nem, akkor miért szülnél neki gyereket??? Az hogy anyagilag tartozol neki, még nem jelenti azt, hogy ő azon a pénzen a közös babát is "megvette". Egy gyerek vállalása komoly dolog. Gondolj bele, milyen lenne, ha ilyen szerelemtől mentes kapcsolatba szülnél gyereket. 5-10 év múlva otthagyod neki a gyerekedet is???? Vagy viszed magaddal és neveled egyedül???
Szerintem addig menekülj ebből a kapcsolatból amíg egyedül menekülhetsz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!