Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bűnt követtem el, ha a barátom magánügyébe beleavatkoztam?
nem. én is kitöröltem volna.
de szeritnem ugy is irni fog majd ujat, igy azt javaslom küzd le a félelmedet és taláálkozz a csajjal, szeritnem inkább megkönnyebülés lesz és lehet hogy ráfogsz jönni hogy ők csak tényleg barátok és azok is maradnak.
Igen.
Ugyanis nem lehet letagadni, megsemmisíteni az életnek azokat a részit amik nem tetszenek nekünk. Sajnos. :D
Én megőrülnék egy ilyen levéltől az tuti, de nem törölném ki. Elmondanám a páromnak, hogy zavar, hogy az exével találkozgat és legyen szíves ezt vegye figyelembe. Őszintén beszélgetnék a párommal a dologról. (volt ilyen tudom miről beszélek) Ha nem képes elfogadni, hogy nekem van ez a gyengeségem és fontosabb neki a korábbi kapcsolat fenntartása mint az, hogy én boldog legyek, akkor nem maradnék vele.
KOMMUNIKÁCIÓ! Nekem úgy tűnik azért nálatok ez egy járható út... ne hagyj fel vele! :):):)
Én nem értem, miért kellene választani, hogy vagy az ex, vagy én? (valamelyik válaszolóra reagálva)
Lehet, hogy ez nagyon rendhagyó, sőt, talán én magam sem képzeltem volna korábban, hogy ez nekem nem fog gondot okozni... az én párom a legtöbb volt kapcsolatával tartja a kapcsolatot a mai napig. És azt hiszem, ebben a kérdésben is működik az az elv, hogy minél inkább "tiltod", vagy tiltakozol, annál inkább fogja akarni. Ha választás elé állítod, és nem melletted dönt, azzal nem feltétlenül azt bizonyítja, hogy nem szeret (eléggé), hanem, hogy nem szeretné, hogy irányítsd. Hogy nem tetszik neki, hogy nem bízol benne.
Plusz: egy ex nem feltétlenül azért bukkan fel, mert mint pasitól akar tőle megint valamit.
Konkrétan én a párom exei közül többel is jóban vagyok, nem eggyel nélküle is tartom a kapcsolatot, találkozgatunk. Ők azt vallják, hogy habár anno kapcsolatként nem működtek, de ez egy dolog, attól még emberileg sokra tartják egymást, miért ne lehetnének "haverok"? És ez szerintem teljesen rendben is van...
De szerintem is találkoznod kéne vele, ha eddig még ez nem történt meg, bár lehetséges, mivel elég régi a kérdés... Én magamról tudom, hogy azokra a lányokra, akiket személyesen is ismerek, és ők is engem, és elismernek, tudomásul vették, hogy mi együtt vagyunk, szeretjük egymást, netán meg is kedvelnek.... rájuk sosem voltam féltékeny.
Volt egy-két necces pillanatom nekem is... :) Mikor én is féltékeny vagy bizonytalan voltam kicsit. De csak olyan esetekben, amikor nem tudtam, kivel állok szemben, kicsoda, milyen a másik fél, mit akar, mit tud, mit gondol rólam, stb. Ezekben az esetekben ÉN MAGAM vetettem fel, hogy csináljunk az illetővel közös programot, mert szeretném megismerni... Mert én érdeklődöm a páromnak fontos emberek iránt :D Azt meg ugye szeretik :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!