Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A parom sokaig bunko volt, megalazott, 1,5 ev utan megelegeltem, es mashoz menekultem, de az a kapcs. par honap utan kiderult, szakitottunk, most ujra egyutt vagyunk, de a mult folyton kiserti ot, nem tudja elfelejteni mit tettem. Lehetunk boldogok?
Szia.
Szerintem ne azzal foglalkozz ami volt, koncentrálj a jelenre és a volt párodat pedig ne emlegesd a jelenlegi párodnak azt senki sem szereti.Én is ebbe a szituba kerültem velem is nagyon szemét volt a nagy Ő régen és ő is rájött 4 év után és most boldogok vagyunk.Azzal a külömbséggel mi 1 faluba lakunk és amikor már beletörődtem hogy vége és elkeztem másokkal megpróbálni (persze 1ik se volt jó) és majdnem elkövettem életem nagy hibáját hogy olyannal költözzök össze akit nem szeretek (utánna esküvő stb.) akkor került megint képbe.Neki se tetszett ez az egész, de ami volt az volt 1:1 nem is foglalkozunk a múlttal mert fontosabb hogy minden jóra fordult és szeretjük 1mást. :-D
Én is voltam ilyen helyzetben. 5 évig se veled- se nélküled kapcsolatban. Ő is próbálkozott másokkal és én is, aztán kibékültünk. Kb 1 évig jó volt minden, de aztán mindíg feljöttek a régi sérelmek. Egyszer megbeszéltük, hogy vagy szakítunk, vagy lezárjuk a múltat és soha többé nem emlegetjük. Sajna nem sikerült, így amikor legközelebb összevesztünk ő "elhagyott", én próbáltam keresni, de ő még beszélni sem beszélt velem. 1 hónapba telt mire beláttam igaza volt. Ennek már sok éve, azóta férjem van 2 gyönyörű gyermek és boldog vagyok!
Úgyhogy azt ajánlom, hogy vagy felejtsétek el egymást, vagy beszéljétek meg és zárjátok le a múltat végleg! Viszont ha az utóbbi mellett döntötök akkor még veszekedéskor sem akár milyen nehéz, akár hányszor eszetkebe jut SOHA ne emlegessétek a múltat!
Kívánom, hogy jól döntsetek, és legyetek boldogok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!