Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ki miért egyedülálló és hogy érzi magát?
"Egyedülálló vagyok, leszek és kész. Bár ez nem annyira az én döntésem"
Mivan? Hát kié?
Kedves 1-es válaszoló!
Ez jogos, köszi... Írtam volna, hogy azért nem 100% az én döntésem, mert a kapcsolathoz két ember kell, és mivel a legutóbbi sem jött össze, hát arról nem 100% én tehetek... Viszont igen, az az én döntésem, hogy "bármi áron nem", és ha ez azt eredményezi, h nincs senki, hát így...
Kedves 4-es, valahogy rosszul választok, és simán lehet, hogy nem jól működöm. Vannak dolgok, amikben túl magas, vannak, ahol túl alacsony az elvárásom...És általában, amit én beleteszek egy kapcsolatba, az nem kell.
Szerintem 30 fölött, de 40 körül meg aztán pláne kuka ez az egész. Aztán majd talán 70 után, megint könnyebb lesz :-D
Én néha ezen az oldalon sírok, máskor öngyilkossági módszerek után kutatok a darkweben. Aztán a párnámat bokszolva sírok az ágyamon, amiért gyáva vagyok megtenni. Utána újra ezen az oldalon sírok.
Régebben rendszeresen jártam pszichológushoz meg terápiákra meg néha a zárt osztályra is bevittek. Ott csókolóztam először és onnan volt az első szexuális élményem is.
Nem vagyok családcentrikus, sosem volt tartós kapcsolatom,viszont elég sok nővel volt dolgom. Dolgozom, van két házam, autóm teljesen önellátó vagyok.
Jól érzem magam bármennyire furcsán hangzik.
38/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!