Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mihez kezdjek? Tavaly ősszel ismertem meg a barátnőmet. Távol laktunk egymástól, de ide jött egyetemre, ahol én is lakom. Számomra ő a legszebb lány a világon, okos, értelmes.
Szeptemberben elkezdett tanulni az egyetemen, de nem kapott kollégiumot itt. Felajánlottam, hogy költözzünk össze. Ide is költözött, közös albérlet.
Aztán tegnap délután, éppen hazaértem, és furcsa hangokat hallottam a szobából. Persze, ilyenkor az ember nem akarja elhinni, amit hall. De ő volt az, egy másik pasival. Beléptem a szobába, és ő észrevett. Találkozott a tekintetünk.
Abban a pillanatban minden összetört. Fogtam pár cuccomat, és elrohantam. Most azon gondolkodom, hogy hogyan tovább.
elhiszem hogy szereted,de hadd el,ha egyszer megtette akkor maskor is meg fogja tenni,en bementem volna a szobaba,a srac az kapott volna egy uristenes verest,a csaj is vagy ket pofont,es azzal elmentem volna,tobbet sosem talalkoztam volna vele,ha o massal boldog,nem az a szemely vagyok aki meg tud bocsajtani ilyesmiert,nem tudok egy lanyt kerelni,hogy igazan gyere ki meg bla bla bla,a haverok altalaban igy csinalyak,en megmondom,ekkor es ekkor legyel x helyen,oltozzel fel szepen es ne kessel,ha kesik tobb mint 5 percet,leleptem,nem fogom egy lanynak a segget nyalni,van belolluk eleg
te se tedd,legyel ferfi
clyde
Az, hogy megbocsájtasz-e neki, emberfüggő. Én úgy elhajtanám mint a sz@rt (még, ha meg is szakad a szívem).
A csók még megbocsájtható...de ez SOHA! Azt megemészteni, hogy valaki más kapta azt, amit te szoktál, illetve ő azt adta másnak amit te szoktál kapni LEHETETLEN!!!Ember!!! Befogadtad őt, és ezt csinálta veled!!! Ha tökös srác vagy elhajtod a francba, vagy pedig élj úgy tovább, hogy sosem fogsz benne bízni többet. Kezedben a döntés, sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!