Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen tapasztalataitok vannak társkereső oldalakkal kapcsolatban?
Főleg lányok válaszát várnám hogy nem kaptatok e túl sok csak szex féle levelet , vagy később kiderült hogy teljesen más mint amit mondott magáról
Meg arra is kíváncsi lennék hogy valakinek sikerült e olyat találni akivel azóta boldogan élnek :D
Bár én nem nő vagyok, de annyit biztosan tudok, hogy a neten majdnem mindenki hazudik magáról....
Ha kihívó képet raksz ki, akkor kapni fogsz majd pár érdekes levelet:(
Párkeresőről annyit, nagyon személytelen, ott bármit meg lehet tenni, és ott aztán tényleg mindent kihoz az emberből egy-egy beszélgetés, levelezés, rosszat is, jót is, van úgy, hogy az ember magára sem ismer. És a többség borzasztó magatartásról és tulajdonságokról ismerszik meg. A lényeg a megalázottság, őszintétlenség és kihasználás, szóval rengeteg a rossz tapasztalatom. Két évig voltam ilyen oldalon, és ez idő alatt nagyon kevés volt azoknak a száma, akik értelmesek, normálisak, sokaknak ez a szórakozási formája, illetve ezáltal élik és elégítik ki szexuális kívánalmaikat. Mert itt legtöbben nem a párjukat keresik, sőt....de inkább nem folytatom.
Na de...vannak kivételek, ami azonban ritka, de létezik.
Két olyan embert ismertem meg innen, akik a fent leírtaknak még csak a közelébe sem érnek. Egyikük egy nagyon jó barát azóta is, másikukkal pedig már négy éve egy őszinte, bizalmas és feltétlen szerelem köt össze, s bár ott ismerkedtünk meg, de ezt igyekszem elfelejteni, pont amiatt a sok rossz tapasztalatom és lelki hangulatváltozásom és megrázkódtatásom miatt, amit amiatt éltem meg, hogy ott kerestem párt. De mindettől függetlenül mégis egy ilyen oldalnak köszönhetem életem legnagyobb kincsét, a Kedvesemet.
sok sok csalódás után, társkeresőn ismertem meg életem szerelmét, több mint másfél éve. azóta már a felesége vagyok:) és nagyon boldogok vagyunk együtt.
nekem bejött, és a környezetemben is vam pár akik társkeresőn ismerték meg egymást és 5 éve boldogok, jegyesek.
25/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!