Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerinted furcsa, hogy a barátnőmnek egy volt pasija a legjobb barátja?
Szerintem meg tévedésbe vagytok esve egy picit.. Nekem volt 1 nagyon jó barátom összejöttünk nem ment a dolog de mai napig ő a legjobb barátom mindent elmondok neki és ő is nekem!! Nincs sex,nincs csók,se semmi csak barátság!! Ebbe semmi rossz nincs,persze amikor szakítottunk 1-2 hónap szünet volt nem találkoztunk,nem beszélgettünk stb..
De már jó minden és ő a legjobb barátom:)
első vagyok.
mi fél évig jártunk. nem tetszett, hogy hetente találkoztak, 1-2 nap, szoli, stb, kávézó. msn en is folyton beszéltek, még bulizni is együtt mentek.. lakáson is volt nála. ez nem féltékenység, ez a magad megbecsülése!!!
18:07 - 4-5 vagy akár több év után nem. De én 20 évesen nem érzem úgy, hogy az életem minden területének páromról kéne szólnia, akármennyire szeretem. Vannak barátaim, barátnőim, akikkel fesztelenebbül beszélgetek bizonyos témákról, mert nincs bennem megfelelési kényszer velük szemben, míg páromnak mindig meg akarok felelni, mert még szerelmes vagyok belé. Ráér ha a párod akkor lesz a legjobb barátod, mikor a szerelem elmúlik. Ha vele fogod leélni az életed, úgyis csak ő marad melletted tartósan, mindenki más elkopik szép lassan. Mért kéne ezt siettetni?
Arról nem is beszélve, hogy főleg nőkre jellemző a kombinálás, és a felesleges hiszti, egy pasi meg idegbajt kap ilyesmitől kapcsolatban. Mért ne nyugtathatná le más néha? Ha komoly a gond, akkor igen, meg kell beszélni az embernek a párjával, de ha a nők minden egyes gondolatukat, hisztijüket megosztanák a pasijukkal nem lennének tartós kapcsolatok.
Az meg hogy épp egy ex az, akivel az ember megbeszélni... azt írtam már, hogy mért fordulhat elő. Legalábbis nálam =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!