Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, ti már mondtátok azt egy csaj mellére már h "aranyos"? Ez most mit is takar pontosan? Tetszik vagy csak. Hmm elmegy, de nem jó?! Mert a barátom mindig ezt mondja.
Figyelt kérdés
18/L2011. ápr. 13. 18:19
1/10 anonim válasza:
Nem! :) nem szoktam becézgetni a melleket :)
De szerintem kb ezt gondolhatta: "kissebbek a melleid de szépek formásak és aranyosak ez által"
2/10 anonim válasza:
Vagy csak nem meri nyíltan a szemedbe mondani, hogy annyira kíván, hogy fel tudna falni téged a ciciddel együtt, mert attól tart, hogy azt fogod gondolni, hogy csak arra kellesz neki. :)
3/10 anonim válasza:
ezt a szót én olyan cicire használnám amelyik pici, de szép és formás ami pont tenyérbe illik
imádom az olyat :)
4/10 anonim válasza:
a barátom is ezt mondja az enyémekre, meg hogy játékosak :D amúgy azért, mert elég kicsik, de formásak :)
5/10 anonim válasza:
az a fiú mondja ezt aki gerjed a kis mellekre, ennyi:)
6/10 anonim válasza:
Nem tom, hogy mondtam e már cicire, hogy aranyos. Nem emlékszek minden szóra amit csajoknak mondok.
De ha igen, akkor sem bántásként. Én ezt bóknak szánnám. Aranyos, édes, imádni való cicid van drágám.
7/10 anonim válasza:
Sokfajta jelzőt használunk rá :) Nekem majdnem midnefajta bejön kivéve a hatalmas óriási hájas vagy szilikonos meg az apró amit 2 ujjal kell fogni ...
8/10 anonim válasza:
Aranyos mell?Hát érdekes, én nem ezt a jelzőt használnám.
Viszont ha egy csajra mondjuk, hogy aranyos, az azt jelenti, hogy tetszik, csak egy kicsit burkoltan/nem egyből nyíltan vállaljuk fel:)
Amúgy valószínű, hogy pozitív a jelző és nem valami elferdített kritika.
10/10 anonim válasza:
A jóisten tartsa meg ezt a jó tulajdonságodat, drága lányka! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!