Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én egy kedves, aranyos, magabiztos, igazságkereső, megbízható 24 éves pasi vagyok. Van olyan lány, aki ezt el is hiszi?
Figyelt kérdés
2011. jún. 5. 14:47
1/18 anonim válasza:
Kb 1 hónapja még talán elhittem volna....
2/18 anonim válasza:
őszintén ?:D nincs XD nem mintha lány lennék de ink mond azt h bunkó egoista csávó vagy és max majd kellemesen csalódik
19F
3/18 anonim válasza:
a nőknek nem kellesz, legyél barom bunkó idióta izomagyú,akkor nyert ügyed van haver
bocsi, de ez az igazság
4/18 anonim válasza:
Igazságkereső??? Milyen igazságot keresel? :D
5/18 anonim válasza:
segítek picit: odaát van
amúgy nem, nagyon nem hiszek neked
6/18 anonim válasza:
A párom pontosan ilyen, úgyhogy nincs okom, hogy ne higgyem el, hogy van még rajta kívül más ilyen pasi is.
8/18 anonim válasza:
Én. Egy naiv, hiszékeny, unatkozó, magányos 40 éves nő vagyok.
9/18 anonim válasza:
Igazságkereső?
Lehet,hogy én vagyok ma fáradt,de ez mit akar jelenteni?
10/18 anonim válasza:
Nem. Ha van lány, aki elhiszi, az nagyon fog szeretni, és mindent megad neked. Te ezt iszonyúan meg fogod unni, és majd szépen félrelépsz(ha nem lesz annyi vér a pucádban, hogy előtte szakíts vele)
Tényleg mondd azt, hogy bunkó vagy, úgy többre mész! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!