Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, könnyen megbocsátotok (vagy megbocsátanátok) a barátotoknak egy pofont?
Figyelt kérdés
Ha megütne a barátotok, de csak egyszer fordulna elő, és nagyon bocsánatot kérne, meg tudnátok neki bocsátani teljesen?2011. aug. 3. 21:55
1/19 anonim válasza:
Ha szándékosan pofozott volna meg, nem.
2/19 anonim válasza:
Hát ha nagyon-nagyon szeretem akkor igen.
3/19 anonim válasza:
Nincs bocsánat! Egy férfi ne ütéssel legyen férfi! Azonnal elhagynám!
4/19 anonim válasza:
Ha olyan ok lenne ami miatt megérdemeltem akkor igen
5/19 anonim válasza:
Miután levágtam a farkát érte. Áh, vicceltem, azután sem bocsátanék meg neki.
6/19 anonim válasza:
egy nőt semmilyen indokal nem lehet megütni,bár lehet tényleg van aki kiérdemelte,bár nem a verés a megoldás.én nem bocsátanám meg.
7/19 anonim válasza:
Én nem bocsájtanám meg! Szerintem akár mit is csinál egy nő nem a verés rá a megfelelő megoldás!
8/19 anonim válasza:
Én többször is kaptam már pofont, kb 3 x amikor részeg volt a párom, de amióta kinőttünk a bulis korszakból, egy ujjal sem ért hozzám, én nehezen bocsátottam meg, de szerettem nagyon :) 20 L
10/19 anonim válasza:
Ha nagyon-nagyon szeretem, akkor a szerelem úgyis elvakít, de így józan fejjel nem, soha nem bocsátanám meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!