Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van fiú-lány barátság?
Igen/nem? Miért? Vélemények?:)
Aminek van fiú/lány barátja, egy idő után nem kezdtek el távolodni egymástól?
Nincs, egy idő után valamelyik fél mindig többet akar ...
Maximum akkor nagyobb társaságokon belül létezik ilyen ha a két fél nem nagyon tölni kettesben az időt.
én még mindig hiszek benne, még akkor is ha éppen a napokban derült ki egy fiú barátomról hogy mégis többet akar.
amiért hiszek benne, az az, hogy ugye az nyilvánvaló hogy egy ember tud csak barátként tekinteni a másikra. ez tény, van olyan fiú akire én csak barátként tekintek, mégha ő szerelmes is vagy akármi. és fordítva: van olyan fiú aki csak barátként tekint rám. hát miért ne találkozhatna két ember, aki csak barátként tekint a másikra?
van. én azt mondom, ez az egész az idő próbája.
illetve akkor nagyon valószínű, ha az egyik meleg, a másik leszbikus. azok soha a büdös életbe nem kívánják meg egymást és mégis jól elvannak, mint barátok. (van szerencsém így ellenni egy sráccal. jó helyzet, most alakulgat.)
idősebb korban, amikor a szexuális érdeklődés kicsit csitul, sok mindent megtapasztalt már a két fél, szerintem vannak baráti kapcsolatok (na, most heteró férfi és nő között gondolom). lehetnek hát. akkor már a tapasztaltak szerint jobban felmérik egymást, megvan az alaptisztelet stb.
Szerintem van. Saját tapasztalat:
Egy fiúval nagyon-nagyon jóban vagyok, sokat gondolok rá és szeretek vele lenni. Sőt, néha féltékeny is vagyok! Azonban a társaságában sosem érzem úgy, hogy most szívesen megfognám a kezét, megpuszilnám. Olyan, mintha kicsit tetszenénk egymásnak, folyton találkozunk, de közben mindketten mással szeretnénk összejönni. Egyelőre legalábbis... :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!