Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van tele a világ piperkőc fiúkkal?
Figyelt kérdés
Miért jön be a lányoknak az, ha egy srác vasalja a haját, borotválja a hónalját, mellkasát, lábát, csőgatyát hord stb.?2011. aug. 29. 12:50
1/18 anonim válasza:
Ez bejön a csajoknak?....Elmentem venni hajvasalót.
2/18 anonim válasza:
16 éves vagyok, borotválom a hónaljam, csőgatyát hordok
és miért? mert így kényelmes és így érzem jól magam
egyébkéntmeg tudnak választani, hogy én, egy stréber, egy nyomi vagy egy kocka
te hogy döntenél?
4/18 Mezsaros2008Erno válasza:
Mert ez a divat és sok a divatbúza ! De a kérdésedből ítélve te egy igénytelen szakadt tróger alkoholista csöves vagy !
5/18 anonim válasza:
A franc tudja. Én is ezt akartam kérdezni pont.
Lehet hogy a női segítségnyújtási szándékra van ez az egész alapozva és a homi kinézetű srácoknak azért van barátnőjük mert a csajokba felébresztik ezt a javító mehanizmust.
Én sem értem ezt amúgy..
6/18 anonim válasza:
Borotválom a hónaljam mert máskülönben nap végére nagyon büdös....vagy ha te borzokkal akarsz járni :/
7/18 anonim válasza:
Mert a média arra tanít minket hogy legyünk buz*k... Meg ezek a zenekarok mint a tokió hotel, anti fitnesz sz*r meg iylen sp is...
8/18 anonim válasza:
És pár évtizeddel ezelőtt miért volt minden nőnek göndör haja? He?
9/18 A kérdező kommentje:
Ernő (12:54), nem vagyok alkoholista, nem nézek ki ízléstelenül, naponta zuhanyzom, kétszer mosok fogat stb.:) Ez nem az ápoltságról szól. Én azt nem értem, miért viselkednek ennyire nőiesen sokszor a fiúk, a "mai fiatalok". Változó világunk csodáin tűnődöm.
2011. aug. 29. 12:59
10/18 anonim válasza:
Nyugi lesz még rosszabb is. Ez csak a kezdett hogy mindenki bu*isan néz ki. Később már mindenki az lesz. Akkor lesz az hogy mielött én is elkapnám kinyírom magamXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!