Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gordiuszi csomó kaliberű bonyodalmak xD még sztem Sherlock sem találna rá megoldást de minden tanácsot szívesen várok. Van e eggyáltalán erre megoldás?
Szerintem egyikkel se tartsd a kapcsolatot:)
Vvan még elég lány akivel megismerkedhetsz!
köszönöm Randy Orton válaszod, de ha annyira nem érdekel akkor miért írtad ki, h nem érdekel? Érdekes mind1
A második válaszára annyir, h sztem más égtájakon vagy és schi-fis kérdésekkel tévesztetted véletlenül össze a kérdésem, van egy határ a valóság és az X-akták között.
A harmadik válaszát megfontolom. Viszont az a probléma hogy a 3 közzül 2 nem lenne hajlandó velem találkozni...
A nagyadik válaszát is megfontolom. Bár nem akarom elengedni 1 est :(
Egy igazi férfi megoldja a problémát,nem kikerüli.
Ebből csak őszinteséggel fogsz kibújni.El kell mondanod mindent mindenkinek és ahogy az előttem párral szóló mondta egyszerre kell ott lennie mindenkinek.
Ha rosszul sűl el a dolog a tanulságot le fogod vonni belőle,de én nem látom ezt olyan problémának,hogy kiábránduljon az egyik fél a másikból.
ha a lányok belátják h te végig jóhiszemű voltál, akkor sztem nem lehet belőle gond, de tényleg az kell hogy mind a 4en egyszerre beszéljétek meg a dolgot
esetleg linkeld be nekik ezt a kérdést :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!