Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem adnak az ex barátnők egy utolsó esélyt, mitől félnek ha egyszer pedig boldogok vtak együtt, és abba nem gondolnak bele h könnyebb lenne beleszeretni a régibe mint majd egy új társba?
Nem lenne könnyebb beleszeretni a régibe, hiszen csalódtak benne és kiszerettek belőle.
A csalódást pedig nehéz elfelejteni/megbocsátani.
Ha pedig nem csalódtak, csak elmúlt a szerelem, akkor az úgyse lenne tartós.
Én meg nem értem, h miért kell folyton az exet nyaggatni, h kezdjék újra, béküljenek ki, beszéljék meg. Egy kapcsolatra vigyázni kell, óvni kell, és figyelni kell rá. Épp azért, h ne legyen vége, h ne unják meg egymást benne, h mindig legyen benne vmi új...
Ha már egy kapcsolatnak vmiért vége lett, mi a biztosíték arra, h másodjára nem következne be ugyanaz a hiba?
El kell tudni engedni a másikat.
Ha meg valóban összetartoznak, akkor nem kell túl sok emberi erőfeszítés ahhoz, h újra összejöjjenek...
Tényleg úgy érzem néha, h csak én vagyok ennyire racionális...
Így van, az utolsónak van igaza! Egy kapcsolatot ápolni kell, nem akkor észbe kapni, mikor az egyik fél nem bírja tovább. Ez a "könnyebb beleszeretni a régibe" szöveg meg...mármint az lenne a könnyebb megoldás, nem?
Én, ha már eljutok addig, hogy szakítsak, nemhogy utolsó esélyt nem adok az exnek, de látni sem akarom. Azért mindennek van határa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!