Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit akarhat egy lány, ha van ölelés, puszi, simogatás (pl. lazán engedi hogy a combját, arcát simogassam és sok újabban viszonozza is), de saját bevallása szerint csak barátkozni akar?
Nem lehet, hogy hiányzik neki a gyengédség, a szex? És emiatt jól esik neki, de többet nem akar, akár ugyanabból az okból, mint Te (a barátság kockáztatása).
Hasonló helyzetben vagyok, csak nőként, de mondjuk mi mindketten küzdünk azon, hogy barátságként kezeljük...
Én is hasonlóan látom, mint itt néhányan, valahol barátságon ez már túl van, de a kapcsolaton innen. A gondom, hogy ezt nagyon nem tartom stabil állapotnak.
Amúgy kb. 1 hónapja tudja, hogy én benne lennék egy kapcsolatban, de ez az egész közeledés játék utánna kezdődött.
Megbeszélni eddig nem vezetett sehova szóval nagyon azon vagyok hogy se szó se beszéd megcsókolom a következő adódó alkalomnál, aztán meglátjuk merre megy...
Lehet hogy ez túlságosan hideg logika, de a dolog amúgy is hosszú távon veszett fejsze.
1. Megpróbálom és klappol...akkor jó
2. Megpróbálom és nem megy...akkor annyi a barátságnak
3. Nem próbálom meg, és felszedi valaki...akkor is vége a barátságnak
Szóval asszem nincs veszteni valóm, én ebből max nyertesként jövök ki, vesztesként semmiképp.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!