Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bántja őt ez a dolog ennyire?
Szerintem nem bunkóság. Legalábbis én nem sértődnék meg.
25/L
Azért bántja, mert közös ünneplést terveztetek, de te cserben hagytad őt, ő legalábbis így érzi. Te jót bulizol majd 3-4 napon keresztül haverjaitokkal, ő meg otthon ül a négy fal között. Miután hazaérsz, az élményeidet fogod neki mesélni. Ugye utána vele is megünnepled majd, hasonló módon? Szeretne veled együtt örülni. Ő is érettségizik?
Nem tudsz a szüleidtől kölcsönbe kérni egy bérletre való összeget? Aztán majd nyáron visszafizeted nekik, a barátnőd meg hozza a költőpénzét.
Múltkor előléptették barátomat a munkahelyén. 5 éve vagyunk együtt, így úgymond sokat álltam mellette a stresszes időszakokban is, támogattam, biztattam, hogy tanuljon. Eléggé rosszul esett volna, ha az előléptetését csak a munkatársaival ünnepli meg!
20/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!