Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek 8 hònap után egy párkapcsolatban még mindig a szerelem dominál? Nem inkább a kötödés, és az, hogy nem tudnak a felek egymás nélkül élni?
Figyelt kérdés
a baràtnöm azèrt szakitott velem mert màr nem szerelmes belèm, de sokszor elmondta hogy nem tudna nèkülem èlni. èn kèrdöen àllok a dolog elè.. ilyenkor mi a teendö?2012. júl. 5. 12:33
1/5 anonim válasza:
egyik barátommal 8 hónap után azt éreztem, mint a barátnőd. a szerelem helyébe a szeretet lépett és a kötődés, talán a megszokás is.
mostani párommal 10 hónapja úgy szeretjük egymást, mint az első napokban. szerintem az utóbbi az igazi szerelem...
17/l
2/5 AtyeszLL válasza:
13. éve szerelmesek vagyunk egymásba a párommal. Néha jobban, néha kevésbé. De ha elmegyek egy hétre hiányzik. Innen (is) tudom, hogy tényleg szeretem. Ha 8 hónap után ilyenek jutnak eszedbe. . . Jó társaságban repül az idő. Nekem fel sem tűnt, hogy ennyi ideje együtt vagyunk.
3/5 anonim válasza:
Életem legnagyobb szerelmébe egyáltalán nem voltam beleesve, jó volt vele és annyi. Visszafele ugyanez. Azonban kb egy év körül már valami irgalmatlanul elért minket, nem is lehet azt leírni. 7 évig tartott, szerelmesen váltunk szét, nagyon hosszú lenne leírni miért. Életem végéig van egy hely neki a szívemben.
4/5 anonim válasza:
Már lassan 3 éve vagyunk együtt, együtt élünk, de amikor van olyan, hogy szüleimhez megyek nélküle, mert ő nem tud elmenni, csak pár nap az egész, de már este nagyon hiányzik. Még mindig szeretem :)
5/5 anonim válasza:
3 vagyok. Ugye a legszebb érzés a szerelem.
Csak megjegyzem fájni is talán legjobban az tud
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!